středa 5. června 2013

Třicetidenní knihobraní (3) - Kniha, kterou bych mohl číst stále dokola

Rozhodl jsem se taky zapojit do projektu, který vytvořila VeEee. Více o projektu se dozvíte na jejím blogu a to třeba v tomto příspěvku. Tentokrát vybírám knihu, kterou bych mohl číst stále dokola.  Tak tady je.

Tak tady byl výběr jasný. Rozhodně to měla být nějaká kniha od Rick Riordana a nejlépe všechny. Ale když jsem měl vybrat jen jednu knihu, bylo to těžší. Všechny knihy jsou totiž skvělé a mohl bych je číst stále dokola, ale nakonec vybírám poslední díl Percyho Jacksona, protože byl nejvíce akční a nejvíc zajímavý. Prostě Rick Riordan jako vždy nezklamal a zase mě nadchnul. Tuhle knihu bych mohl číst stále dokola, tak jako všechny Rickovy knihy, protože jsou skvělé. Tak jak už jsem několikrát zmínil, na léto chystám re-reading jeho knih, takže čekejte do konce června taky nějaký článek k re-readingu. Takže toto je má kniha, kterou bych mohl číst stále dokola.

A jaká je vaše kniha? Pište do komentářů.

6 komentářů:

  1. Těším se, až si percyho konečně přečtu! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zatiaľ som čítala len prvý diel Percyho a bolo to naozaj dobré :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, souhlasím s Rodaw. Já jsem Percyho taky jeste nečetla.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě zatím tento autor 2x neokouzlil, ale mám za sebou pouze 3 díly PJ, takže snad se to zlepší. :) Percyho si musím dočíst a stejně tak i další knihy od něj. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Päťka bola jediná, ktorú som čítala len raz :( Ale určite sa do nej ešte niekedy pustím ;) Percy <3

    OdpovědětVymazat
  6. Percy je skvělý, miluju ten příběh!

    OdpovědětVymazat