úterý 31. července 2012

Měsíční chvástačka - Červenec

Tohle meme pořádá Judit
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, který jsem za ten měsíc přečetl, ale mohou se zveřejnit knihy, které někdo: koupil, vyhrál, dostal jako dárek, nebo které dostal na zrecenzování.

Tento měsíc jsem nahromadil celkem 3 knihy, není to sice moc, ale já jsem chtěl přečíst knihy, které ještě nemám přečtené, ale nějak mi to nevyšlo, protože jsem jich nepřečetl hodně. Začneme knihou, kterou jsem si tento měsíc koupil, a to je kniha Dokonalý pár od Ally Condieové, kterou jsem si chtěl přečíst už předtím než vyšla, a když u nás nakonec vyšla u Knižního Klubu, neodolal jsem, a musel jsem si jí hned koupit. Na blogu už je taky recenze, a to přesně zde. Tento měsíc jsem žádnou knihu nedostal, ani jsem žádnou nevyhrál, takže přejdeme hned k recenzním výtiskům, které jsou tento měsíc dva. Za první recenzní výtisk děkuji nakladatelství Fortuna Libri, kteří mně poslali na vyzkoušení spolupráce knihu Závist od Gregga Olsena, tak snad je nezklamu. Už jsem za polovinou knihy, a zatím se mi hodně líbí. Každou chvíli by jste se na blogu měli dočkat recenze. A jako poslední kniha je Hunger Games - Síla vzdoru od Suzanne Collinsové, na kterou se hodně těším, protože předchozí díly se mně hodně líbili, tak snad mě kniha nezklame. Za Hunger Games děkuji nakladatelství Fragment


Tento měsíc to sice není moc knih, ale doufám, že příští měsíc toho bude víc (aspoň 4), tak uvidíme kolik jich nakonec bude. A jaké knihy jste za Červenec získali vy? Pište do komentářů, budu rád :))


6 komentářů:

  1. Nejde o to, mít co nejvíce knih ;) .. Náhodou, tohle jsou samé skvosty, které vydají i za 10! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tu Závist ti závidím. Pěkná ironie co :D, ale už se těším až si jí přečtu (snad svojí nežli pučenou) ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, tak všechny tři, co tu máš, nehorázně chci! :D Poslední HG si plánuju nechat poslat na recenzi a Dokonalý pár dostanu k narozkám... ale Závist, tu vážně závidím! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé knihy! =D - Dokonalý pár jsem si taky tento měsíc koupila a zrovna ho čtu a zatím se mi to moc líbí :D. HG3 jsem už četla a je to opravdu super kniha a Závist ti taky závidím! =)) - z knihy jsem upřímně měla strach, ale teď po tak dobrých ohlasech se těším, až si ji taky přečtu! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tak, tohle jsou knížky, které by ti spoustu lidí mohlo závidět :) Já jsem si knih koupila a dostala ke zrecenování docela dost, takže je tu nebudu všechny vypisovat, největší radost jsem ale měla z Hunger games- Aréna smrti :)

    OdpovědětVymazat