sobota 23. února 2013

Další novinky v mém světě a hlavně v tom knižním

Rozhodl jsem se přispět dneska zase nějaké novinky, které se v poslední době dějí a vím, že se hodně z Vás takovéto články líbili. Tak tedy dneska bude asi kratší, ale to snad vadit nebude.
  • Dočkaly jsme se nových obálek. A to ke knize Skylark, kterou vydá letos 15. dubna nakladatelství CooBoo pod názvem Ptačí zpěv. Další knihou je první kniha od J. K. Rowlingové, která nemá nic společného s Harrym Potterem, která pod názvem Prázdné místo vyjde u nakladatelství Plus 4. dubna tohoto roku. Obě knihy vypadají podle anotace skvěle a podle obálek ještě líp. Na obě knihy se určitě v budoucnu chytám.
  • Vyšel druhý díl Mayského proroctví s názvem Hadí spirála. První díl na mě už nějakou dobu čeká, tak uvidíme jak se mi bude líbit.
  • Vyšla nová kniha od Darrena Shane a to z nové série o Lartenovi Hroozleym (snad jsem to napsal správně). Kniha se jmenuje Zrození zabijáka a série se jmenuje Sága Lartena Hroozleyho.
  • Jak jsem sliboval, že budu častěji přispívat na blog, tak se to moc nesplnilo, ale tak snad to už bude lepší. Ještě se do konce měsíce můžete těšit na 3/4 recenze, tak snad se mi to podaří.
  • Jinak od 11.3. budu mít konečně jarní prázdniny, takže se budu snažit hodně věnovat blogu a knížkám a připravit si články.
  • Odepsala mi Kendare Blake na rozhovor, takže snad zítra bude na blogu už přeložený rozhovor :)

Takže to je pro tento článek asi vše, možná se dneska dočkáte nové recenze, možná taky ne, podle toho jak to budu stíhat. Ale při nejhorším budou zítra recenze 2, možná i tři ;) A co říkáte na ty dvě obálky? Taky se Vám líbí? A taky se těšíte na knihy?

5 komentářů:

  1. Na rozhovor už se moc těším :). I na tvoje recenze a na to, až se budu moct obálkou Ptačího zpěvu pokochat naživo :D.
    www.devils-handbag.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Obálky jsou úžasné :)
    moc se těším na ten rozhovor ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Prázdné místo si chci určitě pořídit - však jsem si tu knihu napsal do jednoho příspěvku On my wishlist. Z obálky nijak nadšený nejsem, ale co se dá dělat.

    OdpovědětVymazat
  4. Prázdniny Ti závidím, my už je měli :(

    OdpovědětVymazat