sobota 29. září 2012

Měsíční chvástačka - Srpen a Září


Tohle meme pořádá Judit
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, který jsem za ten měsíc přečetl, ale mohou se zveřejnit knihy, které někdo: koupil, vyhrál, dostal jako dárek, nebo které dostal na zrecenzování.


Tentokrát dvou-měsíční chvástačka, protože jsem na konci srpna nestíhal, a rozhodl jsem se, že udělám dvou-měsíční chvástačku. A ještě k tomu jsem čekal na RC výtisky. Tak začneme knihami, které jsem si koupil (půjdeme odspodu fotky). Tento týden mi přišla domů Rezistence, kterou jsem si objednal na stránkách albatrosmedia.cz a už se těším až si jí přečtu. V srpnu jsem si koupil knihu Loď mezi hvězdami, která byla vážně skvělá, a recenzi si můžete přečíst už na blogu, přesněji zde. Pak mi přišla kniha od Francisca X. Storka, kterou mi poslal i s věnováním, a ještě jednou mu za ní moc děkuji. Kniha je sice v angličtině, a já jsem v angličtině ještě nic nečetl, ale tak snad si jí někdy přečtu. V srpnu jsem také navázal spolupráci s nakladatelstvími Zoner Press a Mladá Fronta, kterým ještě jednou děkuji. Od Zoner Pressu mi přišly dva recenzní výtisky a to přesněji Unika - Plamen života, kterou ještě pořád čtu, protože je vážně dlouhá, ale baví mě, takže jí brzy dočtu, a druhou knihou je Temný gryf, který se mi líbil, a recenze je už také na blogu, a to zde. Od Mladé Fronty mi přišel Les rukou a zubů a Město z kostí, na obě knihy se moc těším, tak nad nezklamou. Od Fragmentu mi přišlo 5 RC výtisků, Mayské proroctví, na které se teprve chystám, Letopisy Narnie - Čarodějův synovec (recenze zde), Letopisy Narnie - Lev, čarodějnice a skříň (recenze zde), Letopisy Narnie - Kůň a jeho chlapec (recenzi teprve chystám) a Vidím to co vrah, recenzi také teprve chystám. A nakonec taková útlá knížka od Kriglu, kterou jsou Hladová přání od Temnářky (recenze zde). Zde je ještě vyfoceno věnování od Francisca ;)


Za tyto dva měsíce jsem nahromadil celkem 13 knih, což si myslím, že je vážně dost, a jsem za ně rád. A co vy? Jaké knihy máte za měsíc září? Budu rád za komentáře ;)

5 komentářů:

  1. Jůůů, Narnie mám, proroctví taky, Vrah mi přijde =) Strašně moc závidim Město, Les, Loď a Rezistenci... úúúúú, se máš! =D

    OdpovědětVymazat
  2. wau závidím 8)
    hlavne Rezistenciu 8P

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná hromada. Na Rezistenci jsem zvědavý, protože první díl se mi dost líbil. Vidím to co vrah už jsem četl- recenze už je na blogu pokud si chceš pak přečíst. A podepsaný výtisk je parádní! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná hromada :) Na Rezistenci už se těším, i když co jsem zatím četla těch prvních 50 stran u kamarádky, tak nic moc. A hlavně jsem zvědavá, co řekneš na Les rukou a zubů a jak se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ajaaaj, tú Rezistenciu závidím. Aj Loď vyzerá v českom vydaní súprovo :)) Mesto kostí práve čítam, tak hádam sa bude páčiť aj tebe :)

    OdpovědětVymazat