úterý 4. září 2012

Vyhlášení vítěze knihy Třináct relikvií

Tak a je to tady. Až do včerejší půlnoci jste mohli soutěžit v soutěži o Třináct relikvií, a dnes zde máme už vyhlášení vítěze. Ale nejdřív zase pár slov kolem toho. Zúčastnilo se vás docela hodně, dohromady 76, a celkový počet vstupů byl 111. Vstupů mohlo být i o trochu víc, protože byl možný i extra vstup, který nebyl všem ale uznán, protože někteří ten vstup nesplnili, nebo možná splnili, ale nešel zobrazit, protože jste měli třeba profil na Twitteru nebo FB jen pro přátelé, a tam jsem to nemohl zkontrolovat. Ale nestalo se to nějak mockrát, byly to jen výjimky. Doporučili jste mi vážně spoustu knih, a určitě si některé z nich přečtu (už teď se chystám na Hostitele nebo VA2, ale nevím kdy). Jak jsem se tak na to díval, nejčastěji asi padaly knihy nebo knižní série jako Hunger Games, Percy Jackson, Divergence, Vampýrská akademie, Hostitel, atd. A teď už k výherci.

A kdo teda vyhrává knihu Třináct relikvií?
A pod tímto číslem se ukrývá Klarik, které tímto velice gratuluji, zasílám e-mail o výhře, na který není nějak určena doba na odepsání, ale čím dřív, tím líp. A vy ostatní nezoufejte, takových soutěží ještě bude snad hodně, tak uvidíme, snad bude další co nejdřív. Právě teď probíhá třeba plno soutěží v rámci Blog Tour, které pořádá Kath, a zúčastnilo se ho dost blogů ;)

A jak to bude s blogem? Snad tak jak minulý rok, sice o prázdninách nebylo tolik času, ale teď si ho na vás zase udělám, obnovím některá meme, napíšu nějaké články na téma, budu psát další recenze, možná i nějaký ten projekt přijde, ne uvidíte sami. A co nový školní rok? Aspoň vy, co jste už ho začali (vysokoškoláci se mají). Jste s rozvrhem spokojeni, nebo vůbec? A na co se těšíte nejvíc a na co nejmíň? Já jsem za něj rád, sice mohl být o hodně lepší, ale zase je to lepší než nějaký hrozný. Pište do komentářů, budu rád ;)

2 komentáře: