sobota 14. července 2012

Knižní prostřeno (3)


Toto meme vytvořila VeEee. Jde o to vytvořit o víkendu své knižní menu, které bude obsahovat buď tři nebo čtyři chody, záleží jen na vás(nás). 

Pro dnešek jsem si připravil zase 3 chody, a to:

Předkrm:
Gjorkové - Tajemství minulosti
Tereza Benešová

Toto menu začneme fantasy knihou od mladé české nadějné autorky, která vás určitě překvapí, ale v dobrém smyslu. Podvodní předkrm jste určitě ještě nečetli, a ještě k tomu tak skvělý jak je Harry Potter od J. K. Rowlingové. V příběhu na váš čeká snad všechno: dobrodružství, láska, tajemství, zklamání, napětí, a mnoho dalších. Určitě se po tomhle předkrmu nasytíte, a připravíte se na výtečný hlavní chod, který bude taky pojat ve fantasy stylu, a to rovnou v dračím stylu.



Hlavní chod:
Eragon
Christopher Paolini

Tenhle hlavní chod vás určitě nasytí, protože tohle je skvělá kniha od skvělého spisovatele. Fantasy příběh s draky se bude hodit po fantasy předkrmu, a naváže na něj tajemný dezert. Kniha vás už od začátku vtáhne do svého úžasného světa draků, a taky do celého svého děje. Nechte se unést modrou dračicí Safirou, kterou si určitě oblíbíte, a poznejte krutý svět, který je v Alagaësii. Poznejte také různé fantasy bytosti jako např. trpaslíky nebo urgaly.


Dezert: 
Roztomilé malé lhářky
Sara Shepardová

Tentokrát máme tak trochu tajemný a napínavý dezert. Někdo zná seriál, který je skvělý, tak jako kniha, ale pokud nejste sytí ještě po předkrmu a hlavnímu chodu, tak tohle vás určitě nasytí víc než dost. Je to takový napínavý příběh s trochou thrilleru s tím, že hlavním hrdinkám přichází výhružné zprávy po smrti jejich kamarádky.




Kolika body ohodnotíte tohle menu (1-10)?


1 komentář:

  1. Z tvého menu jsem četla pouze dezert, ale už se připravuji i na předkrm a hlavní chod. Menu přesně vyhovuje mým žánrům četby, proto bych jej ohodnotila 9 body.

    OdpovědětVymazat