úterý 3. července 2012

Knižní kreslení (1) - Divergence



Tak a je to tady. Měli jste dva dny a dvě hodiny na hlasování kterou knihu chcete do Knižního kreslení, a po sečtení všech hlasů u mě i u Em vyhrála jednoznačně Divergence. Co to znamená pro vás? Máte čtrnáct dní na nakreslení obrázků z námi určené strany knihy, ale víme že někteří z vás možná knihu nečetli, tak jsme se rozhodli že vám sem hodíme vyfocenou vybranou stránku aby jste věděli co se tam děje. Doufám že se vám bude tento projekt líbit, a těšíme se na vaše obrázky. Můžete je posílat na můj mail patrik.suchanek13@gmail.com, a já to pak pošlu Em ty obrázky ať máme oba tu galerii na blogu. Jestli se tohoto "prvního" kola zúčastní dost z vás, tak s Em uděláme i další kola, a dáme třeba delší čas na hlasování, a nebo více knih na výběr ;) Ještě dáme trochu toho zhodnocení hlasování, a pak už přejdeme k té vybrané stránce.


Hunger Games-Vražedná pomsta: dohromady 9 hlasů 
Harry Potter a vězeň z Azkabanu: dohromady 7 hlasů
Divergence: dohromady 15 hlasů
Percy Jackson-Zloděj blesků: dohromady 3 hlasy
Odkaz Dračích jezdců-Eragon: dohromady 3 hlasy


Takže jednoznačně na plné čáře zvítězila Divergence, a teď jaká je ta vybraná stránka?
107
Nejedná se o spoileroidní stranu, takže se nemáte čeho bát ;) Na této straně se jen odehrává to, že Tris a Čtyřka lezou na obří staré ruské kolo, aby se rozhlédli po lese.





3 komentáře:

  1. Jedna z mých nejoblíbenějších divergenčních částí. :) Zapojila bych se hrozně ráda, protože je to úžasný nápad, ale já jsem na kreslení naprostej antitalent. Nedokážu nakreslit vůbec nic, takže se jenom pokochám díly ostatních. :)

    (Skřítek | http://nocni-skritek.blog.cz/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen se zapoj, budeme jen rádi, nemysli si, taky nejsem v kreslení nějak dobrý, ale tak co, je to jen pro radost a zábavu ;) Ještě si to promysli ;)

      Vymazat
  2. Kreslení a zvášť kreslení osob mě hrozně baví, ale jak napsala Hanča taky jsem v tom hrozně levá, nicméně pokud se mi povede něco sesmolit, ráda pošlu :)

    OdpovědětVymazat