čtvrtek 14. června 2012

Obálka k poslednímu dílu tetralogie Krásní mrtví

Dneska jsem objevil na FB stránkách Krásných mrtvých obálku k poslednímu dílu Krásných mrtvých a to Phoenixovi. Na díl se hodně těším, protože mě zajímá jak to dopadne a jak vlastně Darina bude brát to až zjistí kdo je Phoenixovým vrahem. Knížka by měla vyjít na přelomu září a října a máme jako vždy originální obálku za kterou jsem velice rád. Obálka je skvělá, a líbí se mi jak ty ostatní, takže bych jí určitě dal 5 hvězdiček, a uvidíme jak bude vypadat na knížce, jestli stejně, lépe nebo hůře, ale myslím si že bude stejně hezká. 
A co si myslíte o obálce vy? A těšíte se na knihu, nebo nemáte se sérii vůbec žádnou zkušenost? Budu rád za vaše názory které by jste napsali pod tento článek do komentářů.

5 komentářů:

  1. Sérii jsem já osobně nečetl, ale obálka se mi líbí a řekl bych že k příběhu se hodí. Soudím podle anotací a recenzí.

    OdpovědětVymazat
  2. Sérii jsem nečetla, ale asi to o prázdninách napravím, beztak to jsou takové kraťounké knížky. A obálka posledního dílu se mi líbí nejvíc :)
    Jinak, budeš dneska tak v 11 na Kecálku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě přečti :)) 260-270 stran není nějak moc a jsou zajímavé. Jinak asi jo, ale nic ti neslibuji :))

      Vymazat
  3. ahoj, já jsem všechny tři díly četla a líbily. A tahle obálka vypadá parádně a myslím si, že se k tomu poslednímu dílu bude hodit. Podle mě to bude emocionální vyvrcholení, protože se bude jednat o Phoenixe.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zatím přečtené jenom dva díly, ale udělaly na mě opravdu ohromný dojem. Doma na poličce mi leží třetí díl a už se nesmírně těším, až si ho přečtu...... souhlasím s tebou obálka je úžasná....hmm a bude opravdu zajímavé kdo bude Phoenixův vrah:)

    OdpovědětVymazat