středa 1. května 2013

Seriálový šílenec (3)


Projekt Spirita, který mi dovolil abych projekt publikoval i na svém blogu. 
Jedná se vlastně o takové shrnutí, co a kolik jsme za měsíc viděli seriálů a epizod. Protože jsem veliký seriálový nadšenec, tak jsem Spirita poprosil jestli bych to mohl dávat i na svůj blog a on mi to povolil za což ještě jednou děkuji. Tak tedy jdeme na seriály za duben.

Tento měsíc jsem viděl:

Poster k filmu 
      Upíří deníky (TV seriál)
      
     
    The Vampire Diaries - s titulky nejnovější epizody v dubnu (celkem 2 epizody: 4x19-4x20)

A zase The Vampire Diaries. V dubnu těch epizod moc nebylo, protože do půlky dubna byla ještě pauza a až pak nové díly. Poslední epizoda se mi hodně líbila, protože byla vážně zajímavá a díky ní se taky dočkáme spin-offu k Upírům a to o Původních upírech s názvem The Originals, kde už je podle všeho objednáno 22 epizod. Uvidíme jaké to bude, ale po tom co jsme se dozvěděli ve 20. epizodě, tak to může být vážně zajímavé.

Poster k filmu 
      Once Upon a Time (TV seriál)
      
     
    Once Upon a Time - s titulky 1 epizoda (celkem 1 epizoda: 2x19)

Tentokrát jen jedna epizoda, protože byla nějaká ta pauza a i když toto pondělí byla nová epizoda, ještě jsem jí neviděl, takže jenom jedna pro duben. V květnu to ale snad bude všechno dokoukáno, protože těch dílů do konce už nezbývá moc. Ale začíná se to zase pořádně rozjíždět, hlavně teď s "Lacey", takže snad seriál nezklame a bude pořád dobrý jako do teď.

Poster k filmu 
      Posel ztracených duší (TV seriál)
      
     
    Posel ztracených duší - s dabingem celá první série (celkem 23 epizod: 1x01-1x23)

Před nedávnem začali tenhle seriál vysílat na Prima Love, ale protože tam hrajou jen dvě epizody týdně, tak jsem se začal dívat dopředu a ještě k tomu to je na internetu česky, protože už tento seriál vysílala/vysílá stanice AXN, takže se ani nemusí čekat než to bude v televizi. I když duchy a duchařinu moc nemusím, tak jako horory, tak se mi tento seriál vážně líbí a určitě chci za květen vidět celou druhou sérii. Určitě Vám seriál doporučuji, protože je vážně skvělý. 

Poster k filmu 
      Super drbna (TV seriál)
      
     
    Super drbna - s dabingem 12 epizod (celkem 12 epizod: 2x17-3x03)

Po dlouhé době jsem se zase podíval na Super drbnu, kterou jsem rozkoukal někdy před Vánocemi nebo po Vánocích myslím a skončil jsem v půlce druhé série. Chvilku mi trvalo, než jsem si našel díl u kterého jsem skončil, ale pak jsme ho našel a sérii jsem dokoukal a rozkoukal další. Teď už to snad dokoukám rychleji než tu minulou. Jinak je seriál dobrý a zase odlišný od všech těch upírů a tak.

posterDa Vinci's Demons - s titulky první dvě epizody (celkem 2 epizody: 1x01-1x02)

Novinka, na kterou jsem se delší dobu těšil mě nezklamala, ale ani nějak moc úžasně nepřekvapila. Seriál není špatný, je dobrý, ale možná jsem čekal něco lepšího. Pro mě takový 70-80% seriál, což je hodně dobré hodnocení. Seriál nám přibližuje mládí všemi známého Leonarda Da Vinciho a jak vymýšlel své stroje, ale taky tehdejší život ve Florencii. Určitě dám seriálu pořád šanci a minimálně první sérii dokoukám a na druhou se podívám, jen jestli to bude mít pořád takovou kvalitu.

V dubnu bylo těch epizod celkem 40, což není nějak málo, ale taky ani nějak moc.  Je to o dvě epizody méně než minule, ale nevadí mi to.

Nový seriál, který mě zaujal:
Defiance
30 let vzdálená budoucnost.

Na Zemi aktuálně probíhá bitva mezi lidmi a Votany – mimozemskou rasou, která se chtěla na naší planetě mírumilovně usídlit, protože její hvězdný systém byl zničen. Šest let čekali na oběžné dráze a vyjednávali možnosti osídlení, ale bezvýsledně. Jak jim docházely zásoby, začali být zoufalí a pustili se s lidmi do války. Lidé ale sestřelili několik votanských terraformovacích lodí, které po pádu na zem zapříčinily nekontrolovatelnou geologickou činnost. Planeta se tak stala nebezpečnou jak pro lidi, tak pro mimozemšťany.

Nyní po desetiletích svět opravdu není jako ze škatulky. Všude je prach, města jsou zničena a konec konfliktu nikde. Válka je znát na každém kroku; ať už z poletujících trosek lodí po obloze, průrv vytvářejících se na povrchu Země, nebo totálně rozpadlé společnosti, kterou vede několik polovlád. Obě strany jsou válkou vyčerpané a nacházejí se v bodě, kdy pozorují nepřítele a čekají na jeho další kroky. Na některých místech se dokonce militantní skupiny začínají spojovat bez ohledu na to, k jaké rase patří...

Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/defiance/#ixzz2S3T8oCJG


Tak na tento seriál jsem narazil dneska a vůbec nemusí být špatný. Sice seriály s mimozemšťany nějak nemusím, ale uvidíme. Podívám se aspoň na jednu nebo dvě epizody abych věděl co a jak a pak uvidím jestli se budu dívat dál nebo ne.

Tak to je asi pro dnešek zase všechno a v dalším Seriálovém šílenci se uvidíme zase za měsíc. A co jste viděli v dubnu vy za seriály? Který byste mi doporučili? Pište do komentářů ;)

2 komentáře:

  1. TVD a UOAT mali skvelé posledné diely 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Skús The Carrie Diaries. Je to o tínedžerke Carrie Bradshaw. Síce prvá séria už úplne skončila a nie isté, či druhá vôbec bude, ale aj tak si myslím, že to stojí za pozretie.
    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog http://fashionhappenss.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat