neděle 14. dubna 2013

Seriálový šílenec (2)

Projekt Spirita, který mi dovolil abych projekt publikoval i na svém blogu. 
Jedná se vlastně o takové shrnutí, co a kolik jsme za měsíc viděli seriálů a epizod. Protože jsem veliký seriálový nadšenec, tak jsem Spirita poprosil jestli bych to mohl dávat i na svůj blog a on mi to povolil za což ještě jednou děkuji. Tak tedy jdeme na seriály za březen.

Tento měsíc jsem viděl:

Poster k filmu 
      Upíří deníky (TV seriál)
      
     
    The Vampire Diaries - s titulky nejnovější epizody v březnu (celkem 3 epizody: 4x16-4x18)

Jako obvykle jsou tady The Vampire Diaries. Musí říct, že posledním odvysílaným dílem si zase u mě zlepšily hodnocení, protože ten byl vážně dobrý a zajímavý. Návrat starších postav. Ale jak jsem tak četl co bude ke konci série, tak si u mě zase asi hodnocení asi zkazí, ale tak uvidíme, zatím to má hodnocení u mě dobré, takže uvidíme.


Pretty Little Liars - s titulky všechny nové díly v březnu ( celkem 3 epizody: 3x22-3x24)

Tak je tady můj oblíbený seriál, který má bohužel teď pauzu. No trochu větší pauzu. Přesněji až do 11.6. což je vážně hodně dlouho, ale co, snad bude Pretty Little Liars aspoň dobré. Poslední díl se mi docela líbit, tak uvidíme jak to bude dál. Podle všeho bychom měli ve čtvrté sérii zajít ještě dál do historie a to přesněji do dětství hlavních hrdinek, takže to bude vážně zajímavé.

Once Upon a Time - s titulky 3 nejnovější epizody (celkem 3 epizody: 2x15-2x18)

Musím říct, že je to čím dál tím lepší jen mě štvou pořád ty pauzy a hlavně, když je to tak zajímavé. Třeba poslední díl byl hodně zajímavý a podle ukázky na další díl bude ještě zajímavější a napínavější. Jeden z nejlepších seriálu a nejoblíbenějších pro mě.



posterKdo přežije: Perlové ostrovy + Kdo přežije: Mikronésie - obě dvě série celé (celkem 17 dílů Perlových ostrovů a 16 dílů Mikronésie, takže dohromady 33 dílů)

Kdo přežije jsem viděl poprvé a hodně mě bavilo, takže jsem se hned podíval na celou sérii a pak pokračoval další. Teď není na Kdo přežije zas tolik času, ale tak snad v dubnu aspoň jednu sérii dokoukám. Na obě série jsem na blog v březnu napsal recenzi, takže na Perlové ostrovy je zde a na Mikronésii tady.

V březnu těch seriálů nebylo nějak moc, za to to byly ale dvě série, takže celkem to máme 42 epizod seriálů. Je to o jednu epizodu více než v minulém Seriálovém šílenci, ale jsem za to rád.

Teď k nějakým doporučením. Jak už jsem psal minule, zaujal mě seriál Da Vinci's Demons, který má premiéru tento měsíc. Už se na něj moc těším, tak snad bude dobrý. Ještě jednou tu dám pro Vás trailer, ale doporučím Vám nějaký jiný seriál, nebo vlastně seriál, který mě zaujal a ještě jsem se na něj nedíval nebo nehraje. Takže ale nejdřív trailer k Da Vinci's Demons.

A teď teda k něčemu co jsem ještě nikdy neviděl a vy asi taky ne, ale možná už jo. Jedná se o seriál Twisted, který je novinkou na stanici ABC Family. Jedná se o mystery drama, tak jako by se dalo říct, že The Lying Game nebo Pretty Little Liars. Hlavní hrdina znovu naváže kontakt se svými dvěma kamarádkami z dětství, ale pak se stává podezřelým, protože se stává podezřelým, když je jeho spolužačka nalezena mrtvá ve svém domě. - Zdroj o čem seriál je je serialzone.cz
Seriál může být dobrý, tak uvidíme. Seriál budu začínat stejně jak PLL 11.6. ale podle všeho už byla někdy koncem března zveřejněna první epizoda. Takže se podívám jestli vážně už bylo něco zveřejněno nebo ne. Tady máte zatím promo video.


To je pro dnešek všechno, tak snad se Vám můj Seriálový šílenec líbil. A co jste viděli v březnu vy a mohly byste mi doporučit? Pište do komentářů.

2 komentáře:

  1. TVD je skvelé 8) Nová Elena je super 8)
    PLL mi je lúto, teším sa, keď to už konečne začne, ale že pauza je až do júna, to ma skoro porazilo, keď som si to u teba prečítala :O
    Ja som si dala minule re-watchnig The Secret circle a bolo to super tak ako 1. krát 8) Škoda, že s tým skončili, to malo veľký potenciál 8)
    Teraz re-watchingujem a sťahujem Zlatá sedmdesátá, čo je brutálny komediálny seriál 8D Moc sa mi lúbi, videla som ho už veľa krát 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Snad všechny tyto seriály sleduju ;) poslední díl Upířích deníků byl opravdu skvělý, jen mě štve, že Rebekah nedostala pravý lék:/, docela jsem jí to přála :) Hodně se těším na další řadu Pretty Little Liars, protože jsem zvědavá, jak to dopadne ;)) Once Upon A Time jsem zůstala u první řady, ale určitě budu pokračovat! ;) ...úžasný článek :)

    OdpovědětVymazat