středa 24. dubna 2013

Knižní chvilky (1)

Tak konečně jsem se zapojil do projektu, který asi většina zná a to do Knižních chvilek od TerezZ.
Projekt asi všichni znáte, takže Vám nemám co představovat. Možná jen to, že nebudu přispívat pravidelně, ale jen někdy, když se mi to bude hodit a budu mít čas. Tak už asi přejdeme k fotkám a popiskům.

Seriál, který jsem si v poslední době hodně oblíbil. Jedná se o seriál Posel ztracených duší a právě jsem u 16. dílu první série. Takže v Seriálovém šílenci bude určitě první série tohoto seriálu.

V poslední době jsem se vrátil zase k Postcrossingu, kde jsem včera poslal tři pohledy. Tady na fotce je pár pohledů co mám doma, protože pohledy z celého světa sbírám a nejen z Postcrossingu.

A tady má zábavnější část četby a to kniha, která mě zatím docela baví, tak uvidíme jak to bude dál....

...a teď ta nudnější část četby a to Fyzika a přesněji Elektrický proud, který mě vůbec nebaví a moc ho nechápu. Ale učit se musím.
Tak to je pro dnešek vše. Vím, že to není nic moc, ale aspoň něco. Já se jdu podívat ještě na jeden díl Posla ztracených duší a pak pokračovat ve Fyzice a možná si pak přečíst jednu až dvě kapitoly Tajného kruhu. A co čtete právě vy? Pište do komentářů :))

7 komentářů:

  1. Hmm.. ten seriál vypadá opravdu zajímavě. Poslední dobou bych potřebovala něco nového. ^^
    A na fyziku jsem začala kašlat už v šestce, když jsme ji začali brát. I když mám jedničku, protože se to vždycky nějak záhadně naučím, tak tajně doufám, že fyzice jednou porozumím. :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tú knižku mám doma, len som sa k nej ešte nedostala, ale seriál bol skvelý, takže plánujem čoskoro čítať 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to máš štěstí, že berete ve fyzice tohle. :D To pak ty vrhy, magnetické pole a zrychlení, to je teprve zábavička. :D ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že jsi se zapojil! Díky :-)
    Fotky jsou super a ten seriál vypadá hodně dobře, asi se na něj mrknu :D
    Elektrický proud už máme naštěstí za sebou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky! Tajný kruh jsem četla a líbil se mi. Nic extra, ale bylo to pěkný :D Fuj fyzika! :!X Tohle jsme nedávno brali a naštěstí už z toho psali :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotečky! VY taky máte tuhle učebnici a taky se učíte elektrický proud? My taky a je to nuda.. -_- :D

    OdpovědětVymazat