čtvrtek 3. května 2012

Měsíční chvástačka - Duben


Tohle meme pořádá Judit

Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, který jsem za ten měsíc přečetl, ale mohou se  zveřejnit knihy, které někdo:  koupil, vyhrál, dostal jako dárek, nebo které dostal na zrecenzování.

Koupeno
Tentokrát jsem si koupil dvě knihy místo jedné jako obvykle, a to knihu Andělé noci od Lili St. Crow na kterou jsem četl jen samé dobré recenze, tak jsem si jí koupil. Druhou knihou byla kniha Želvýprava od Lukáše Jarkuliše, kterou mám přímo od autora i s podpisem, protože byl v naší škole a kniha mě po jeho besedě zaujala.

 


Knihy k zrecenzování
Tímto bych chtěl poděkovat nakladatelství Fragment, zato že mi posílají recenzní výtisky. Tentokrát mi přišly také 4 knih, ale přišli mi teprve v pondělí, takže nemám ještě žádnou přečtenou, ale mám rozečtenou knihu Rudá pyramida od Ricka Riordana, která mě hodně baví.
     Největší obrázek výrobku Krásní mrtví – Summer

Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida - Rick Riordan 
Upíří deníky - Zoufalství - L. J. Smith
Temné vize - Posedlost - L. J. Smith
Krásní mrtví - Summer - Eden Maguire


2 komentáře:

  1. Super!!
    Rudou pyramidu bych si taky chtěla přečíst:)
    a krásní mrtví asi taky, i když jsem četla, že je to spíš pro mladší publikum. Co si o tom myslíš ty? Bude se to líbit i 16-leté holce? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Krásní mrtví jsou napsáni od 13 let, ale jestli jsi třeba četla Temnou akademie tak to je od stejného věku. Myslím že by se ti to líbilo i v 16 :))

      Vymazat