pondělí 14. května 2012

Filmová podoba týdne (14)

Toto meme pořádám já.
V tomto meme půjde o to představit čtenářům i filmové a seriálové podoby knih. Více informací o tom co by měl příspěvek obsahovat se dozvíte zde.

posterNázev filmu: Fallen
Režie filmu: Mikael Salomon
Název knihy: Padlí andělé
Autor knihy: Thomas E. Sniegoski


Do svých 18. narozenin si Aaron Corbett žije poklidným životem amerického středoškoláka, ale pak se mu změní svět. Zjišťuje, že je Nephil – půl člověk, půl anděl. Jenže vše naznačuje tomu, že by mohl být i Vykupitel. Tedy spasitel padlých andělů, který jim může odpustit hříchy a vrátit je zpět na Nebesa. Tímto zjištěním však jeho cesta jen začíná. Jsou tu Mocní, kteří se snaží Nephily odklidit z povrchu zemského.

Můj názor: Dnes už tu máme 14. příspěvek, pro který jsem si vybral film Fallen. O filmu jsem se dozvěděl nedávno a to přes recenzi od Syki na knihu Padlí andělé u které byly fotky právě z tohoto filmu, tak jsem se na něj chtěl podívat. Film se skládá ze tří dílů které jsou ale jakoby jeden film a každá část má 90 minut, takže dohromady hraje film 270 minut což je dost. Já jsem viděl zatím jen ten první díl, ale určitě se chci podívat na další, protože ta první část měla zajímavý konec a chci vědět jak to bude pokračovat. O knize jsem věděl už dávno ale nevěděl jsem že ten film je podle té knihy. Knihu jsem ještě nečetl a ani nevím jestli číst budu.  Film je na CSFD hodnocen 54%, ale já bych mu dal lepší hodnocení, ale každému se líbí něco jiného. Od filmu jsem toho moc neočekával, ale hodně mě bavil. Určitě doporučuji tento film, ale jak už jsem psal ne každému se musí líbit tak jako mi. Viděli jste film? A co si o něm myslíte vy? Pište do komentářů :))

Trailer:


Zdroje: -http://www.csfd.cz/

2 komentáře:

  1. Paul Wesley z Upírskych denníkov? 8P ooo..tak tento film si kuknem 8D
    Pád som si chcela prečítať aj tak...keď sa k tomu raz dostanem 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento film zbožňuju a knihy jsou taky úžasné,takže doporučuju přečíst :))

    OdpovědětVymazat