středa 14. prosince 2011

Stefanovy deníky - Chuť krve

Největší obrázek výrobku Upíří deníky – Stefanovy deníky: Chuť krveAutor: L.J.Smith
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 216
Rok vydání: 2011
Díl: druhý


Propadli jste zcela Upířím deníkům? Zajímá vás, jaké události předcházely jejich ději? Pak si určitě nenechte ujít další napínavou upíří sérii, ve které vás opět čeká velká dávka napětí, tajemna a romantiky. Stefan a Damon Salvatore se stali upíry a musí se vypořádat s následky svého osudu. V rodném městečku Mystic Falls už pro ně není bezpečno. Na každém kroku je pronásledují lovci upírů. Vydají se tedy do New Orleans, které nabízí pokušení, ale i nebezpečí. V patách jim je totiž sadistický lovec upírů... 2. díl napínavé upíří série Upíří deníky – Stefanovy deníky.

Snažil jsem se aby recenze neobsahovala spoilery.

Tumblr_lgu2u4lzcu1qgs5q8o1_500_largeStručný děj:
Toto je druhý díl ze série Stefanovy deníky. Tato série není o Eleně tak jako Upíří deníky, ale je o bratrech Salvatorových neboli Stefanovy a Damonovy. Stefan a Damon prchají z města, protože místní obyvatelé zjistili že pořád ještě žijou a jsou upíři. Vlakem dojedou až do New Orelans kde se bratři rozejdou a každý jde svou cestou. Stefana vezme do svého domu upírka Lexi, která už má u sebe plno upírů. Stefan se dozví že Damona uvěznil majitel cirkusu který je též lovcem upírů. Stefan s Lexi a její partou se ho snaží zachránit.

1195523-12-1318626453160_largeHlavní postavy:
Mezi hlavní postavy patří určitě Stefan, Damon a Lexi. Takže Stefan je v této sérii zatím úplně druhý Damon v Upířích denících, touží prostě až moc po krvi. Ale zase Damon je v téhle sérii normální Damon, ze začátku je naštvaný že ho Stefan navedl aby se stal taky upírem jako je on a teď se mu to snaží oplácet. A nakonec naše Lexi. Lexi je upíří holka která prostě dokazuje že je vůdce party. Kdo se dívá na seriál The Vampire Diaries jí zná.

Hodnocení knihy:
23653852_largeTahle série se mi prostě začíná líbit víc než Upíří deníky. Tahle knížka byla trochu lepší než první díl, protože jsem poznal město ve kterém jsem ještě nebyl. Trochu už to přehnali jak tam Damon zápasil v tom cirkuse. Z Damona se v téhle knize stává konečně záporák kterého už známe. Zajímá mě jaké postavy budou v dalším díle, protože v tomhle jich bylo opravdu hodně např. Lexi, Buxton, Hugo,Percy, Callie, a mnoho dalších.

Knihu bych hodnotil 4 a půl /5. Vím že to některým bude připadat moc ale mě se kniha líbila.

Hodnocení obálky v hvězdičkách:



Žádné komentáře:

Okomentovat