úterý 1. července 2014

Léto na Life Full of Books

Tak a je to konečně tady. Máme tady červenec a s ním taky i prázdniny. Co to znamená pro blog? Konečně zase ožije, protože už mám za sebou přijímačky na střední, vylepšování známek na konci školního roku a tak dál. A na co se můžete těšit? Na recenze, články na téma, možná i články o nějakých seriálech a filmech, meme, projekty, soutěž (protože jsem zjistil, že je na blogu 300 pravidelných čtenářů, za což vám moc DĚKUJI) a plno dalšího. Taky na nový vzhled blogu, protože už by si to zasloužilo změnu. Ale aby to nebyl jen takový krátký článek, tak vám tady dám pár knížek, na které napíšu v létě recenzi (bude jich asi i víc, ale nevím co všechno budu o prázdninách číst).

Na co bude v létě recenze:
 

4 komentáře:

  1. Na mnoho klučičích blogů jsem zatím nenarazila, většinou vládnou holky, tak mě tohle místo potěšilo. Na některé recenze výše uvedených knih se ráda podívám. Máš to tu hezké. Přeju hodně štěstí do dalších dní a článků!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k 300 pravidelným čtenářům. :) Jinak se moc těším na recenzi Prvních 100. Je to jedna z mála knih, kterou si chci opravdu přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prvních 100 a Voláni kukučky vyzerá skvelo ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny knížky vypadají skvěle! :) Jinak gratuluji k třístovce. ;D

    OdpovědětVymazat