neděle 7. července 2013

Seriálový šílenec (5)


Projekt Spirita, který mi dovolil abych projekt publikoval i na svém blogu. 
Jedná se vlastně o takové shrnutí, co a kolik jsme za měsíc viděli seriálů a epizod. Protože jsem veliký seriálový nadšenec, tak jsem Spirita poprosil jestli bych to mohl dávat i na svůj blog a on mi to povolil za což ještě jednou děkuji. Tak tedy jdeme na seriály za červen.

Tento měsíc jsem viděl:

Glee - s dabingem celou druhou sérii (celkem 22 epizod: 2x01-2x22)

Po dlouhé době jsem se zase dostal ke Glee, kde jsem první sérii viděl už minulý rok nebo kdy. Sice se nejedná o nějak napínavý seriál, ale aspoň jsou v něm písničky, které mě na něm baví nejvíc. Nemá totiž nějak velký nebo složitý děj, ale nějaký děj tam je, takže aspoň něco. Už se těším na třetí sérii, protože tento seriál mě vážně baví.

Pretty Little Liars - s titulky 4 epizody (celkem 4 epizody: 4x00-4x03)

Konečně jsem se dočkal. Konečně další série Pretty Little Liars, na kterou jsem čekal skoro půl roku. ABC Family pro nás připravila i nultý díl série, který vyprávěla Mona a zavzpomínali jsme si co se událo v první, druhé a třetí sérii. PLL mi vážně chybělo, i když mi přijdou poslední události co se staly nereálné, pořád je v hlavních příčkách mého seriálového žebříčku.

New Girl - s titulky prvních 5 dílů (celkem 5 epizod: 1x01-1x05)

Tak k tomuto seriálu jsem se dostal úplnou náhodou, ale musím říct, že mě baví. Není nějak dlouhý, jeden díl má 20 minut, takže tak jako HIMYM nebo Přátelé. U některých dílů se vážně nasmějete, vlastně to zatím skoro u všech. Není to žádný můj nejoblíbenější seriál, ale rozhodně chystám shlédnout celou první, i druhou sérii.


Přátelé - s dabingem znova první dvě epizody (celkem 2 epizody: 1x01-1x02)

Přátelé už jsou prostě klasika. Viděl jsme všechny díly, ale chtěl jsem se podívat úplně od začátku, jak to vlastně začalo. Seriál je vtipný, má skvělé postavy, skvělé příběhy, prostě tento seriál vždycky stál a bude stát za to.

Twisted - s titulky první 3 epizody (celkem 3 epizody: 1x01-1x03)

Tady musím říct hned na začátku, že jsme od tohoto seriálu čekal víc. Není špatný, ale zase mě tolik nebaví jako ostatní seriály. Určitě se ale na něj budu dívat dál, a uvidíme jak bude seriál oblíbený, jestli získá i druhou sérii. Ale zkuste se podívat a uvidíte sami.



V červnu to bylo celkem 36 epizod. Není to málo, ani hodně, ale uvidíme jak to bude za červenec.

Nový seriál, který mě zaujal:
Devious Maids
Drama založené na mexické předloze The Disorderly Maids Of The Neighborhood, vypraví o tom, jak skupina čtyř služek pocházejících z latinské Ameriky sní svoje sny při práci u bohatých rodin v Beverly Hills.


Seriál je hodně srovnáván se Zoufalými manželkami, u kterých jsem viděl jenom pár dílů, ale vím, že jsou oblíbené, tak uvidíme jaký bude tenhle seriál.

Tak to je asi pro dnešek zase všechno a v dalším Seriálovém šílenci se uvidíme zase za měsíc. A co jste viděli v červnu vy za seriály? Který byste mi doporučili? Pište do komentářů ;)

3 komentáře:

  1. PLL mě už pěkně štve :D začíná to být dosti trapné, ale to už dlouho :D už aby byl konec, jak říkám, za chvíli bude A vědět, kdy si která z nich dojde na velkou a upustí tichého pšouka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Už mi přijde i trapné, že jsem do svého projektu tak dlouho nepřispěl, ale brzo to napravím. Ale aspoň, že jsi poctivý ty! :D
    Glee je super. Ale je pravda, že třeba taková čtvrtá série už prostě nebyla nijak úžasná. Ale třetí si užij, je asi nejpovedenější. :)
    PLL mě nehorázně štve. Už to opět není ono, s tím papouchem to bylo taky dost ujetý a hlavně, obsah kufru s04e01 mě vážně zklamal. Jako vážně!?
    A Devious Maids doporučuji! Sleduji to od začátku, protože jsem strašnej fanoušek ZM, takže to bylo jasná volba. A zatím úžasné! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Páni! :O :D Já mám momentálně rozkoukaného Doctora WHO, ale i když je to naprosto perfektní seriál, zrovna teď jsem se zasekla a ne a ne koukat na další díly. Končí tam totiž můj oblíbenej herec a já prostě odmítám do tý fáze dospět :D

    OdpovědětVymazat