sobota 6. července 2013

CooBoo-A-Thon: To nejlepší z CooBoo

Tak a je tady další článek do CooBoo-A-Thonu, který pořádá Abyss. Sice se zatím na blogu neobjevila žádná recenze na CooBoo knihu, ale možná dneska nebo zítra by už mohla, protože jsem přečetl první díl ze série L. A. Candy. Už jsme tady měli fotku knihovničky a dneska tady je To nejlepší z CooBoo. Takže jdeme určovat příčku bramborovou, bronzovou, stříbrnou a hlavně tu zlatou.

4. místo, aneb příčka bramborová

Tak tady jsem byl překvapený i já. Přece jsem jen knihu přečetl nedávno, a ještě je to spíš kniha o módě, večírcích, L.A., a tak dále, ale kniha mě vážně bavila. Bylo to zase něco jiného, než čtu obvykle, byla to spíš kniha pro holky, ale jako kluk na to mám docela zajímavý názor. Více se dozvíte pak v recenzi, kterou sepíšu snad brzo. Uvidíme jak to bude s pokračováním.

3. místo, aneb příčka bronzová
To by bylo, aby se tady neobjevil Marcelo ve skutečném světě od Francisca X. Storka. Tohle byla prostě skvělá kniha, vůbec nebyla nudná a každému jí doporučuji. Sice se nejedná o žádnou fantasy, sci-fi, dystopii, nebo něco akčního, ale jedná se o zajímavý a docela i romantický příběh, který Vás chytne za srdce. Snad se konečně dostanu k další knize od Francisca, která na mě doma v angličtině čeká už nějakou dobu. Recenze zde.

2. místo, aneb příčka stříbrná
Divergence byla taky jasná, tak jako Marcelo ve skutečném světě. Hodně dobrá dystopie, kterou četla asi většina z Vás, tak jako většina četla Rezistenci, kromě mě, já jí čtu až teď. Divergence jsem měl přečtenou rychle, protože mě vážně chytla, tak jako asi každého nebo aspoň většinu z Vás. Už se těším až u nás vyjde třetí díl, a budu mít všechny tři díly doma. Recenze zde.

1.místo, aneb zlatá příčka
Tak tady bylo první místo prostě jasné. Tahle knížka mě vážně hodně bavila a je to jedna z nejlepších dystopií. Líbilo se mi, že kniha byla napsaná ze dvou pohledů a to Daye a June. Tuhle dystopii doporučuji všem, protože byla napínavá, dobrodružná a hlavně zajímavá a dobrá. Už se nemůžu dočkat pokračování, které vyjde snad brzy. Recenze zde.

A jaká je ta vaše topka knih od CooBoo? Pište do komentářů :))

8 komentářů:

  1. Divergenci si chci už delší dobu přečíst a láká mě i Marcelo. Také Legenda nemusí být špatná :D

    Od CooBoo jsem zatím přečetla pouze Nadpozemská. A právě začínám číst Ptačí zpěv, takže ještě nemohu posoudit, jaká je moje nejoblíbenější kniha od CooBoo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny ty knihy si přečti, neuděláš chybu :))

      To já ještě Ptačí zpěv nečetl, ale uvažuji o něm, protože mě zatím CooBoo ještě nikdy nezklamalo :))

      Vymazat
  2. Pre mňa je rozhodne top 1 séria Vesmír... :) mám taký pocit, že si dám re-reading :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam jsem nějak pozadu :D Zatím přečtený jen první díl, ale doma už mám nějakou dobu druhý :))

      Vymazat
  3. Legendu jsem nečetla a ni ji nemám doma :(( ale dostala jsem teď na ni obrovskou chuť! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si musíš přečíst, je to skvělá kniha a podle mě, by tě bavila :))

      Vymazat
  4. Všechny knížky mám doma, ale Legendu jsem nečetla, takže nemůžu soudit. Divergence, no... tu už si nepamatuju, musim si dát re-reading a navázat Rezistencí, ale byla dobrá, to souhlasim! Marcela bych vůbec neobsazovala, protože mi nějak nesednul a L.A... je to ÚŽASNEJ příběh, já už jsem v půlce třetího dílu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děláš si srandu s tím L.A. Candy? :D To tě musím dohnat, i když to se mi nepodaří :D

      Vymazat