neděle 12. května 2013

Nové projekty, které mě zaujaly a stojí za zmíňku

Projekt, který mě vážně hodně zaujal a určitě se do něj hodlám zapojit. VeEee měla vážně dobrý nápad, takže jsem se rozhodl, že tento projekt budu sdílet i na blogu, aby se o něm dozvědělo více lidí, i když si myslím, že všichni co sledují můj blog, sledují i blog od VeEee. Projekt začíná 1. června a více o něm se dozvíte u VeEee na blogu v článku, který najdete zde.

Takže a další projekt spojený s knížkami a to projekt u Vendey. Jedná se o re-reading rozsáhlé série Úžasná zeměplocha od Terryho Prachetta. Do tohoto projektu, spíš challenge se hodlám zapojit, i když je knih hodně. Sice to pro mě nebude re-reading, ale první reading, ale nevadí. Protože si knihy asi nebudu kupovat (nebo aspoň zatím ne), tak je budu číst na čtečce a po přečtení jednotlivých dílů se podělím vždy o recenzi na blog. Kdo se chce o challenge zapojit a chce se dozvědět víc, tak se podívejte tady na článek od Vendey.

Další zajímavý projekt, do kterého se plánuji zapojit. Asi každý zná postcrossing a posílání pohledů přes něj. A asi každý si někdy v životě řekl, že by si chtěl dopisovat s někým ze zahraničí. Vendea teď může vaše sny udělat zkutečností. Můžete si dopisovat s lidmi ze zahraničí buď anglicky nebo německy (je to na Vás jak budete chtít) a posílat si klasické dopisy, ne e-maily nebo chatovat s nimi. Rozhodně se jedná o skvělý projekt a v co nejbližší době se do něj přihlásím. Více informací najdete tady.

Tak toto jsou tři projekty, které mě v poslední době zaujaly a podle mě stojí za zmínění. Určitě se zapojte taky, protože to jsou projekty, které budou stát určitě za to. A to je pro dnešek už vážně poslední článek :D

3 komentáře:

  1. Knihobranní sa zapojím aj ja 8)
    Pedfriend vyzerá skvele, ale teraz si na to ešte netrúfam a nemám na to čas, možno cez leto by som sa zapojila 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Do knihobraní jdu 100%, ještě bych chtěla zkusit toho penfrienda od Ven, ale nejsme si uplně jistá. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tipy, hned je jdu zkouknout :)

    OdpovědětVymazat