neděle 12. května 2013

Knižní chvilky (2)

Tak konečně jsem se zapojil do projektu, který asi většina zná a to do Knižních chvilek od TerezZ.
Projekt asi všichni znáte, takže Vám nemám co představovat. Možná jen to, že nebudu přispívat pravidelně, ale jen někdy, když se mi to bude hodit a budu mít čas. Tak už asi přejdeme k fotkám a popiskům.

Tak dnešní fotky budou spíše o narozeninových dárcích, které jsem dostal, protože mám dneska narozeniny, takže se nedivte, že je tam plno nových věcí.

Začneme něčím co už mám delší dobu doma a to přesně něco přes týden. Jedná se o recenzní výtisk od Fortuny Libri, který mi poslali sami od sebe. Knížka je skvělá a moc se mi líbí. Už jsem skoro u konce, takže recenze by mohla být v úterý nebo ve středu, ale nic neslibuji, protože to třeba nestihnu.

Tady je skvělý dárek, který jsem dostal na narozeniny od tety.  Jedná se o čtečku Kindle a musím říct, že je vážně skvělá. Už jsem na ní přečetl Lakomce od Moliéra a právě rozečítám Hru o trůny, takže uvidíme jak mě to bude bavit.

Tak a tady jsou narozeninové knižní dárky. Digitální pevnost jsem dostal od přítele mé sestry a druhý díl Tajného kruhu jsem dostal od mé druhé sestry. Na obě knížky se moc těším, protože od Dana Browna jsem už četl Šifru mistra Leonarda a líbila se mi, a první díl Tajného kruhu se mi taky líbil.

A ke čtení samozřejmě jako vždy ovocný čaj (v novém narozeninovém půllitrovém hrníčku) a bonboniéra k mlsání.
Tak pro dnešek to je zase vše. Protože jsem zase tento měsíc moc nepřispíval, tak čekejte dneska ještě Měsíční chvástačku za duben a možná ještě nějaký článek nebo něco, ale to jen podle toho jak budu stíhat. Zítra ale očekávejte Filmovou podobu týdne, kterou jsem už zase delší dobu nepřidal. A co čtete právě vy? Pište do komentářů :))

2 komentáře:

  1. Karanténa mě dost lákala, ale teď jsem někde viděl dost špatné hodnocení tak nevím nevím...Každopádně vše nej k narozeninám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak začátek mě moc nebral, protože chvíli trvalo, než jsem se dostal do děje, ale pak už to jelo a bylo to i akční :)
      Jinak moc děkuji :))

      Vymazat