neděle 11. listopadu 2012

Vánoční povídkaření - Úvodní článek

Tak dnes jsem se rozhodl, že Vám odtajním svůj první vánoční projekt dříve než jsem chtěl, protože blog dosáhl 21 000 shlédnutí, za což Vám velice děkuji. Jedná se o projekt povídkový, protože vím, jak někteří z Vás rádi píší. Teď ale k takovým těm "pravidlům".

Každý může zaslat jednu povídku, která bude mít vánoční téma. Je mi jedno, jestli to bude fantasy, scifi, dystopie, detektivka, horor, a nevím co ještě. Je to jen na vás. Ale pozor, může to být i fanfiction, tedy když máte oblíbenou sérii nebo jen hrdinu, tak můžete napsat o něm, ale musí to mít něco společného s Vánoci. Mou oblíbenou postavou je třeba Percy Jackson, tak bych napsal jak slaví Vánoce on a jeho přátelé.

Pro délku povídky jsem se rozhodl pro 1 až 5 normostran, protože nevím jak se kdo z vás rozepíše. Kdo by náhodou nevěděl co je to normostrana, tak zde je takový článeček jak by měla být (hledím nejvíc na počet znaků).

Povídka nemůže být do ukončení soutěže být zveřejněna na internetu. Může psát kdokoliv, i ti co nevlastní blog, protože vytvořím přímo blog na kterém zveřejním povídky, ale také tam zveřejním i ostatní projekty kdyby se chtěli zúčastnit ti, co nemají blog. Povídky posílejte na můj e-mail ve formátu .doc, .pdf, .docx nebo na gmailu se dá poslat přímo dokument, který si vytvoříte přes účet google.

Můj e-mail na který posílat povídky:
patrik.suchanek13@gmail.com

Do předmětu uveďte heslo: Vánoční povídka.
A na konci napište vaše jméno a příjmení nebo přezdívku, a když máte blog, tak i odkaz na blog ;)

A hodnocení? Všechny povídky budou zveřejněny na vytvořeném blogu, tak aby si je mohli přečíst ostatní. A podle toho kolik se vás zúčastní, tak bude cena. Může to být klidně vytvořený balíček, ale také to může být kniha. A ta nejdůležitější věc. Povídky posílejte do 20.12, abych je mohl zveřejnit před Vánoci ;)

Jinak ten blog zveřejním až na narozeniny blogu, tedy v úterý, a pak i v těch dvou dalších projektech ;)

18 komentářů:

  1. Že bych oprášila klávesnici a zkusila po delší době něco napsat? Uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  2. Počítej se mnou, aspoň bude sranda! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok, píšu si tě na seznam ;)) A sranda bude, o tom nepochybuji :D Jestli bude Fée psát o svém následování deštníků, tak bude ještě větší sranda :D

      Vymazat
    2. To asi nebude ;-) Spíš asi určitě nebude ;-)

      Vymazat
  3. Hmm, je to lákavá nabídka. Uvidíme, uvidíme. Pokud nebude frmol v zápočtovém, mohlo by se zadařit.

    OdpovědětVymazat
  4. Uvidím jestli bych stihla něco napsat, ale je to hodně lákavé :) Takže když nebudu mít moc práce s přípravou vánočních koncertů určitě se zapojím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, je to hodně lákavé! :) Pokud se najde čas, určitě se na to vrhnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se čas najde :)) Přece jen máš na to měsíc, a zveřejnil jsem to dřív, takže můžeš vlastně začít psát už o 9 dní dříve :))

      Vymazat
  6. Sice toho na psaní mám teď docela dost (soutěže, domácí úkoly do workshopu,...), ale proč si k tomu nepřidat ještě tohle. Můžeš se mnou počítat! :))

    OdpovědětVymazat
  7. No, zní to jako docela fajn soutěž. Ještě zvážím, jestli se zapojím, ale jedna až pět normostran není tak moc... Tak to možná zkusím. =)

    OdpovědětVymazat
  8. I´m in! Rozhodně se mnou počítej :)

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě se zúčastním a něco sepíši :) Článek jsem si dala i do záložek, ať nezapomenu, ale rozhodně je to lákavé a možná bych zkusila sepsat i nějakou pohádku pro děti :) i když možná spíše horor nebo romantiku :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zní to lákavě, dlouho jsem nic nepsala a chybí mi to, snad najdu čas a inspiraci :)

    OdpovědětVymazat