úterý 13. listopadu 2012

Life Full of Books slaví 1. narozeniny


A je tady den s velkým D, tedy 1. blogové narozeniny. Toto bude takový ten informativní článek a zítra můžete očekávat soutěž. Doufám, že to nevadí, ale aspoň nebudete muset číst nějaký dlouhý článek ve kterém bude taky soutěž, ale dva oddělené. Tak tedy nějaké ty statistiky a všechno okolo toho.


Blog byl založen 13. listopadu 2011 odpoledne. V té době blog nikdo ani neznal, a neměl jsem ani žádný vzhled. 1. prosince 2011 pro mě Syki z Knižního doupěte vytvořila zelený vzhled blogu, za který jí ještě jednou moc děkuji. Po nějaké době jsem se s Domčem domluvil na Bratrských blozích, a také mi vytvořil nový vzhled blogu, který jste zde mohli vidět až donedávna. Už asi týden je na blogu nový vzhled, tentokrát vánoční a hnědý, za který taky vděčím Domčovi. 


Za ten rok jsem poznal spoustu skvělých lidí a teď bych chtěl o nich aspoň něco málo napsat. Začněme klukem a to Domčem. Je to vážně skvělý kluk, se kterým se dá popovídat jak o knížkách, tak i o škole, a také i seriálech. Jsem moc rád za to, že jsem tě poznal, protože jsi vážně důležitý člověk v mém životě. Další je Syki, o které toho nemusím ani tolik říkat, většina jí zná, je to skvělá bloggerka, pomůže se vším, vymýšlí spoustu skvělých projektů a soutěží na svůj blog, kterých se většinou účastním. Taky jsem rád, že jsem jí poznal. Další bloggerkou je Emily.L, s kterou si píšu snad denně, když to jde. Jsem moc rád, že jsem jí poznal, a to úplnou náhodou. Chtěla totiž pomoct s blogspotem když na něj přecházela z blogu.cz, a já se jí nabídl. Od té doby si píšeme pořád, ať o knížkách, tak o seriálech, tak o škole, tak o všem možném prostě. Taky nevím co bych bez tebe dělal. Pak je tady Vendea, která se vždy ozve v pravou chvíli, taky se můžeme bavit o všem, pomohla mi napsat Franciscovi X. Storkovi, a pomáhá mi s překladem tak jako někdy i Annie. Annie jsem si také hodně oblíbil, nepíšeme si sice tak často jako s Emily.L, ale snažíme se psát si co nejčastěji. Pomáhá mi s recenzemi, tak jako někdy Em, pomáhá mi také se školou a nevím, co bych si bez ní nebo Vendey nebo prostě všech zmiňovaných počal. Samozřejmě je plno bloggerů, kteří mi pomohli v rozvoji blogu, ať už komentáři, nebo i jinými věcmi. A jedná se o VeEee, Ettelëu, Abyss, a další lidi. Moc vám všem děkuji, a nevím co bych bez vás dělal :))


Takže k bloggerům už jsem se krátce rozepsal, teď k soutěžím. Na mém blogu probíhaly zatím celkem tři soutěže. První soutěží byl Májový knižní hop, druhá soutěž o knihu Nebezpečná láska, a třetí o knihu Třináct relikvií. A zítra už tu bude soutěž čtvrtá, tak se těšte, doufám, že se vám ceny budou líbit.

Za ten rok jsem neuspořádal ani jeden vlastní projekt, ale vytvořil jsem své meme, a to Filmová podoba týdne. Poslední dobou do něj bohužel moc nepřispívám, za což se omlouvám, ale budu se to snažit napravit (sice už nedoženu ty, co jsou dál než já, ale tak aspoň něco). Budu rád, když se meme zúčastníte, protože každého asi poctí, že se jeho meme objevuje na dalších blozích.

Na zimu mám naplánované tři projekty, ale budu jim věnovat zvlášť článek kde vám je prozradím, a pak už mám připravený ke každému projektu úvodní článek, abyste věděli o co v nich půjde. Doufám, že se vás do projektů zapojí co nejvíce. Nemusíte být zrovna knižní blogger, a nebo vůbec blogger, protože jsem založil nový blog, který bude sloužit pro povídky k mému jednomu projektu, a můžu tam zveřejnit i vaše články do ostatních vánočních projektů mého blogu. A blog má tuto adresu: 

Taky jsem za ten rok napsal pár článků na téma, a některé ještě připravuji, tak můžete napsat do komentářů na jaké téma byste na blogu uvítali článek ;) A teď konečně ke statistikám blogu, aneb nějaká ta čísílka.

Na blogu bylo za tento blogový rok zveřejněno 53 recenzí.
Navázal jsem spolupráci s 7 nakladatelstvími a 2 internetovými obchody.
Blog má 179 pravidelných čtenářů, za což vám moc děkuji, a už se těším na 200 :))
Celková návštěvnost blogu do tohoto dne je 21259.
Nejnavštěvovanější recenzí je recenze na Upíří deníky - Před půlnocí.
Nejčastěji vyhledávaná klíčová slova, aneb jak jste se sem někteří dostali:


Tak a teď jsem zvědavý kolik z vás došlo až do konce. Za ty, kteří došli, jsem rád, a ještě jednou vám všem moc děkuji, že můj blog sledujete pořád, a že jsem díky vám přežil ten pověstný jeden rok, který záleží na "přežití" bloggera v blogosféře ;)

18 komentářů:

  1. Moc gratuluji k prvním blogovým narozeninám. Přeji ještě minimálně dalších pár let a spoustu pěkných knížek. Jsem zvědavý na soutěž.

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nej k blogovým narozeninám, ať ti to pořád tak prima píše! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluju k prvním blogovým narozeninám! :) Taky jsem moc ráda, že jsem tě poznala. Neumím si představit, že bychom si denně nepsali. Mám tě moc ráda :) Nebýt tebe, pořád trčím na blogu.cz! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Em, a určitě bys na blogu.cz netrčela, pomohl by ti třeba někdo jiný :D :))

      Vymazat
  4. Milý Patriku, k prvním blogovým narozeninám Ti přeju jen to nej a nej a nejlepší. Za tu dobu jsi ušel pořádný kus cesty a na svém blogu jsi hodně zapracoval. Doufám, že tě blogování bude držet i do dalších let :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také se přidávám ke gratulantům. Takže všechno nejlepší, a ať je tvůj blog stále tak dobrý jako teď co nejdéle! Také přeji hodně spokojených čtenářů a spoustu skvělých knížek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno nejlepší! :) Ještě tak dalších 50 let a budeš mít starouška! :) Taky jsem tě ráda poznala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za 50 let by byl staroušek nejen blog, ale i já :DD A děkuji :))

      Vymazat
  7. Niko, všetko najlepšie prajem tvojmu blogu :)
    A to, čo si o mne písal - však to je samozrejmé, vždy ti rád pomôžem a hodím debatu o knižkách. A vždy sa môžeš na mňa obrátiť. ;)
    Aj ja ti ďakujem a nech ťa blogovanie aj naďalej baví a robí ťa šťastnejším ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Prej mě budeš pomlouvat, a nakonec takový pochvalný odstaveček, pche! :D

    Ne, moc děkuju :)) Jsem ráda, že jsem tu zmíněná - a ta pomoc a moje amatérské překlady nestojí za řeš, prosímtě :D
    A taktéž, ti, milý blogu... no, ehm, všechno nejlepší už ti přáli, tak já přeji to nejhorší... ať se ti vyhýbá! ;) Hodně dalších krásných let :)

    OdpovědětVymazat
  9. Páni! Moc tobě i blogu gratuluji k narozeninám! Je to vážně skvělé, když někoho něco baví tak dlouho a já se musím vždycky usmívat, když čtu tyhle narozeninové články (a vždycky při tom pevně doufám, že jednou takový také sepíšu :D). :) Takže ti přeji, aby ti to blogování vydrželo co nejdéle. Ono moc klučičích blogů není, takže jsem jedině ráda za ten tvůj. :)
    A Filmová podoba týdne byl moc dobrý nápad! :D Meme se účastním, mám na blogu už skoro 40 příspěvků a pořád mě to baví! :)
    Takžé... Ještě jednou všechno nejlepší. :))

    OdpovědětVymazat