sobota 24. listopadu 2012

Autorské šílenství (4)

Projekt pořádaný blogem Wolf Draven's Dream Bookshelves, který je inspirován projektem Nakladatelský maraton. Jde o to, představit vám autora, od kterého mám doma dvě a více knih. Není to nějak určený projekt, do kterého se musí přispívat pravidelně každý týden, tak nevím, kdy budete moct čekat další článek, ale snad brzy. Rozhodl jsem se ale, že ho budu dávat na blog v sobotu.

Pro dnešek jsem si vybral autorku, jejíž knihy baví snad každého, protože jsem ještě neviděl žádnou negativní recenzi. Autorku, kterou znají snad všichni. Autorku, která vytvořila skvělý dystopický svět a příběh. Tou autorkou je Suzanne Collinsová a její trilogie Hunger Games.

Tak k tomuto není snad ani co dodávat no ne? Snad všichni tuto trilogii četli, a ti co ne, tak se buď chystají a jestli trilogii neplánují číst dělají podle mě velkou chybu. Prostě toto je něco, co si musí podle mě každý přečíst. Jen je škoda, že autorka nenapsala žádnou další knihu (teda aspoň myslím), protože jsem si oblíbil její styl psaní. Na všechny tři díly si můžete přečíst recenzi na blogu. Jsem rád, že je trilogie na mé poličce, protože pro mě patří ke knižním pokladům. Už jsem to doporučil sestřenici, které je 28 let, a když jsem jí viděl naposledy v září na její svatbě, protože bydlí daleko a jezdí tu jen občas, tak mi říkala, že tak jí zatím chytl jen Harry Potter a to už je co říct, takže se kniha líbí i starším čtenářům.

A co vy? Četli jsi trilogii? Nebo se chystáte číst? Piště do komentářů ;)

3 komentáře:

  1. jé... skvělá série.. doufám, že ji budu mít tky brzo celou doma.. =))

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně se ji chystám číst. Ale mám pro tebe jednu negativní recenzi ;) http://hintzu.otaku.cz/recenze/hunger-games

    OdpovědětVymazat
  3. Túto sériu som čítala už stráááášne dávno a rovnako ako aj iných ma nesmierne zaujala. Pútavý dej, silná hrdinka a napätie. To sú veci, ktoré každý čitateľ hľadá a práve táto séria to môže ponúknuť...

    OdpovědětVymazat