pondělí 23. ledna 2012

Filmová podoba týdne (2)

Toto meme pořádám já.
V tomto meme půjde o to představit čtenářům i filmové a seriálové podoby knih. Více informací o tom co by měl příspěvek obsahovat se dozvíte zde.



Poster k filmu        Percy Jackson: Zloděj blesku
       
          Název filmu: Percy Jackson - Zloděj blesků
Režie filmu: Chris Columbus
Název knihy: Percy Jackson - Zloděj blesků
Autor knihy: Rick Riordan


Nad celým světem se začnou stahovat zkázonosné mraky a tak se Percy vypraví do Tábora Napůl Vyvolených (Camp Half Blood), kde se musí naučit ovládat své nově nabyté schopnosti a dovednosti, aby i díky nim dokázal zabránit hrozící zničující válce mezi bohy. Během výcviku se skamarádí s dalšími mladými polobohy – válečnicí Annabeth, která hledá svoji matku a s kamarádem z dětství a svým ochráncem, Groverem, což je ve skutečnosti statečný, ale značně nezkušený satyr. Percy se s kamarády vydá na transkontinentální výpravu, která je zavede nejen šest set pater nad střechy New Yorku, do výšin bájného paláce na vrcholu Olympu, ale také do pekelného podzemí ukrývajícího se ve skalách za slavným nápisem Hollywood. Na úspěchu jejich cesty závisí osud celého světa i život Percyho matky, kterou se pokusí zachránit ze samých hlubin ohnivého podsvětí.


Můj názor: Tento film mě trochu zklamal, protože jsem četl jako první knížku, a v knížce nebyly některé části které byly ve filmu, a ve filmu zase nebyly části které byly v knížce. Ale jinak se mi film líbil, ale chyběl mi ve filmu "motorkář Áres" :D. Film byl podle mě docela dobře zpracovaný, a režisér vybrali herce, kterým se ta role kterou měli hodila. Percy Jackson mě začal bavit, a určitě budu pokračovat ve čtení této série. Třeba se někdy dočkáme zfilmování ostatních dílů.


Trailer


Zdroje: -www.csfd.cz


8 komentářů:

  1. Ahoj :)) Nezobrazuje se ti ten hlavní obrázek, ta ikonka... zkus si ho nahrát na google přímo v té editaci příspěvku ... :))) píše mi to, že to máš stáhlé z mejlu, takže se to ostatním nezobrazuje..


    Jinak, možná se po čase i já připojím, moc filmy nesleduji :)) Takže si to nejdřív projdu, co jsem shlédla a pak zkusím přispět :)))

    Pa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za upozornění, snad už se zobrazuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem rád, a jsem taky rád že se někdo zúčastnil :)

    OdpovědětVymazat
  4. Percyho som videla...taká príjemná oddychovka...knihy som nečítala, takže nemám s čím porovnať :)

    A zapojila som sa aj ja...hoci nie v pondelok...ale hádam to moc nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem rád že se zúčastníš, a když to nebudeš stíhat v pondělí, tak to zveřejňuj podle tvého času, ale budu rád když to bude v to pondělí :)

    OdpovědětVymazat
  6. no budem sa snažiť...ešte asi tak týždeň to bude tak všelijako, ale potom to upravím :D

    OdpovědětVymazat