sobota 2. března 2013

Měsíční chvástačka - Únor

Tohle meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, který jsem za ten měsíc přečetl, ale mohou se zveřejnit knihy, které někdo: koupil, vyhrál, dostal jako dárek, nebo které dostal na zrecenzování.

Tak máme tady začátek března, měsíce knih, a tak přidávám únorovou chvástačku. Bohužel nebyl únor takový štědrý na knížky jako leden, ale vůbec mi to nevadí, protože mi přišlo plno krásných a úžasných knížek. V únoru jsem si taky nepořídil žádnou knihu, protože chci tolik knih a neumím se rozhodnou, kterou koupit dřív. Tak snad to v březnu jedna nebo více bude. Takže tento měsíc jen recenzní výtisky za které děkuji nakladatelstvím Baronet, Knižní Klub, Domino, Fortuna Libri a internetovému knihkupectví Martinus.cz. Celkem mám tento měsíc 6 knih, ale samé úžasné a jednu "trochu" větší bichli.

První dvě knihy mi přišly hned první únorový den a to od Knižního Klubu a Baronetu. Od Knižního Klubu to je Dokonalý sen, na který už píšu recenzi a dočkáte se jí snad brzo. Píše se docela těžce, i když byla skvělá. A kniha od Baronetu je Anna krví oděná, na kterou už je recenze na blogu a to tady. Kniha byla úžasná a tak jsem s autorkou udělal i rozhovor, který je taky na blogu a to zde. Rozhodně doporučuji obě dvě knihy přečíst.

Tento měsíc mi přišla ještě jedna kniha od Baronetu a to Mezi zloději od Douglase Hulicka, která vypadá fakt dobře, tak snad taková i bude. Ještě jsem se k ní nedostal, ale určitě jí v co nejbližší době přečtu. Na internetu ani na Goodreads nemá nějak špatné hodnocení, tak snad se mi bude taky líbit no.

Knižka, na kterou jsem se těšil. Ano, je to pokračování Dědičky od Fortuny Libri s názvem Rozpolcení. Ta obálka je tak skvělá, ta barva je tak skvělá, tak snad bude i ta kniha tak skvělá. Dědička se mi hodně líbila, tak snad se mi bude líbit tady to aspoň tak jako Dědička. Jestli by se líbila víc, vůbec by mi to nevadilo.

A teď ta "trochu" větší bichle. Tuto knihu jsem si vybral sám na recenzi od Domina, protože jsem od autora četl Agenta bez minulosti a docela se mi líbil, tak mě zajímalo jak se mi bude líbit toto. Kniha má název Trevayne. Jak mi kniha přišla domů, tak mě ale překvapila. Čím? No těmi 515 stránkami, ale tak co, když mě bude bavit tak jsem za tu délku rád. Když ne, tak to budu muset přelouskat. Ale já věřím, že bude dobrá jako Agent bez minulosti. Aspoň to bude takový délkový předskokan před Hrou o trůny, kterou si chci v budoucnu přečíst.

A poslední knihou je této měsíční chvástačky je kniha, na kterou se nejvíc těším. Je to BZRK od CooBoo, kterou mi k recenzi poslal Martinus.cz. S ní budu trávit dnešní večer, ale nejdřív se podívám na nějakou z komedií co mám na počítači. Na tu knihu se tak moc těším, tak snad mě nezklame. Od knihy ale nebudu nějak moc očekávat, protože ne všechny recenze na blozích či Goodreads jsou kladné, ale mi se kniha určitě bude líbit. Námět má rozhodně zajímavý, tak uvidíme jak to autor pojme. Recenze bude určitě přes týden na blogu.

Tak to je pro tento měsíc vše. Co jste si pořídili vy? Pište do komentářů, rád si je přečtu a třeba mě inspirujete nějakou knihou.

3 komentáře:

  1. Skvělé knihy :) Annu, Dokonalý sen a Rozpolcení chci :)

    OdpovědětVymazat
  2. annu mam, rozpolceni budem mat a dokonaly sen si chcem precitat coskoro :)

    OdpovědětVymazat