neděle 31. března 2013

Měsíční chvástačka - Březen

Tohle meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, který jsem za ten měsíc přečetl, ale mohou se zveřejnit knihy, které někdo: koupil, vyhrál, dostal jako dárek, nebo které dostal na zrecenzování.

Tak máme tady konec března, měsíce knih, a tak přidávám březnovou chvástačku. Tento měsíc byl na knížky docela dobrý. Taky jsem si jednu knihu koupil, u které koupí rozhodně nelituji. Takže tento měsíc děkuji za recenzní výtisky nakladatelstvím Knižní Klub, Fortuna Libri a Fragment. Celkem mám tento měsíc 7 knih, ale samé úžasné.

První dvě knihy jsou dva skvělé knižní bestsellery. Jeden je k recenzi a druhý jsem si koupil. K recenzi je Terapie láskou, kterou už jsem rozečetl a je vážně skvělá. A koupenou knížkou jsou Hvězdy nám nepřály, které vážně stály za to a na blogu už je recenze a to zde. Už když mám rozečtenou Terapii láskou, vím, že bude mít nejmíň 4 hvězdičky, možná si fakt vyslouží těch 5, takže Vám obě knihy vážně doporučuji.

Tento měsíc jsem si taky vyžádal dvě knihy od Fragmentu a to knihu na kterou jsem čekal hodně dlouho a knihu, která vypadala zajímavě. Jedná se o knihy Bohové Olympu: Znamení Athény a Mezi nebem a zemí: Setkání s duchem. Bohy Olympu už mám přečtené a byly vážně úžasní, takže Vám to doporučuji všemi deseti a Setkání s duchem jsem ještě nečetl ani nezačal číst, takže asi tak. Recenze na Bohy Olympu už je taky na blogu a to zde. O Setkání s duchem ale také soutěžíme na blogu a to zde. Ještě pořád se můžete do soutěže zapojit.

A teď už jen knížky od Fortuny Libri. Před nějakou dobou jsem si vyžádal pokračování Závisti a to Zradu, a konečně vyšla, tak mi jí poslali. S touto knihou mi ale poslali také knihu Rváč, kterou jsem nečekal, ale jsem rád, protože vypadá vážně dobře. Zradu už jsem dneska dočetl a byla naprosto skvělá, takže recenzi očekávejte během dneška nebo zítřka, snad se mi to podaří.

A poslední knihou je této měsíční chvástačky je kniha, na kterou se hodně těším.  Je to Boj o trůn, což je třetí díl Dědičky. Koncem minulého měsíce mi přišel druhý díl, ale ještě jsem se k tomu pořád nedostal, takže si přečtu hned oba dva díly za sebou a hrozně se těším. První díl se mi vážně líbal, tak tyhle dva snad nezklamou. Na skoro všech blozích jsem četl jak se jim série líbí a jak je dobrá, tak asi vážně druhý díl bude ještě lepší než ten první.

Tento měsíc jsem se blogu docela věnoval podle příspěvků. Bude to asi tím, že jsem měl jarní prázdniny, takže jsem měl na čtení knih a věnování se blogu více času. Celkem přibylo na blog 8 recenzí na knihy, 2 recenze na seriály a pak ještě 6 (s touto Chvástačkou 7) příspěvků, takže celkem 17 příspěvků, což je podle mě dobré. Ještě je toho ale hodně, co Vám dlužím. Hlavně recenze na recenzní výtisky. Budu se snažit přečíst co nejvíc recenzních výtisků z těch co mi zbývají v dubnu, tak uvidíme. Jinak možná zavedu recenze na filmy či filmové série, ale ještě nevím. Ale u recenzí na Survivor (Kdo přežije) rozhodně zůstanu.

Tak to je pro tento měsíc vše. Co jste si pořídili vy? Pište do komentářů, rád si je přečtu a třeba mě inspirujete nějakou knihou.

8 komentářů:

  1. Zradu strašne chcem :) Už sa neviem dočkať, kedy si ju prečítam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takových knih :) samé skvělé :)..
    Hvězdy nám nepřály si musím taky přečíst :).

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé knihy- já chci taky! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné knihy. Na Bohy Olympu se těším - koupil jsem si druhý díl. Ten Rváč vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  5. Super knihy :) Zradu a Terapie láskou ti závidím!!

    OdpovědětVymazat
  6. Terapia láskou bola super kniha. Všetky tieto knihy musia byť super, ale najviac ma úputala Medzi nebom a zemou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne knihy, aj ja chcem! 8P

    OdpovědětVymazat