neděle 30. prosince 2012

Měsíční chvástačka - Listopad

Tohle meme pořádá Judit
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, který jsem za ten měsíc přečetl, ale mohou se zveřejnit knihy, které někdo: koupil, vyhrál, dostal jako dárek, nebo které dostal na zrecenzování.

Tak tady máme Listopadovou chvástačku, i když už je konec prosince, protože jsem na ní nějak zapomněl, ale chci mít chvástačku jen za jeden měsíc, takže na prosincovou se můžete těšit zítra. Blog oslavil v listopadu své první narozeniny a jsem velice rád, že už jsem v blogosféře jeden rok a snad tady ještě pár let vydržím. Ještě jednou Vám moc děkuji, že se Vás do narozeninové soutěže zapojilo tolik, děkuji nakladatelstvím, Martinus.cz a Franciscovi Storkovi za poskytnutí cen do soutěže a také Vám děkuji za přání. V dnešní chvástačce bude víc knih než v té prosincové, kterou zveřejním zítra. Tak tedy jdeme na to.

Ještě jednou bych chtěl poděkovat nakladatelství Fragment za poskytnutí těchto dvou recenzních výtisků. Jedná se o knihy Stefanovy deníky - Stopy minulosti a Upíří deníky - Druhá šance. Obě dvě knihy mám dávno přečtené, na Upíří deníky je na blogu i recenze, přesněji zde a na Stefanovy deníky mám recenzi rozepsanou, takže jí musím dopsat a mohly byste se na ní těšit možná ještě dnes.

Další recenzní výtisk je kniha Dědička, kterou mám od nakladatelství Fortuna Libri a už jí mám taky přečtenou. Byla vážně dobrá a těším se na další díl. Recenzi také už chystám. A pak je tady ještě kniha Legenda o sovích strážcích - V zajetí, kterou mám na recenzi od nakladatelství Mladá Fronta. Knihu jsem už také přečetl a recenzi taktéž chystám na blog, ale až po Dědičce. Oběma nakladatelstvím velice děkuji.

Pak tady mám ještě pracovní výtisk knihy Mrazivé ticho od nakladatelství Knižní Klub, ke kterému jsem se ještě bohužel nedostal, ale co nejdřív ho začnu číst. Knihu Hobit jsem si vybral na recenzi od stránky Livro.cz, ale bohužel je tato knížka slovensky, takže jí ještě nemám přečtenou, ale snad jí co nejdřív přečtu, protože mě baví a ta obálka vypadá skvěle. Děkuji Knižnímu Klubu a Livro.cz za poskytnutí těch recenzních výtisků.

A úplně poslední knihou v této měsíční chvástačce je Team X-treme: První mise - Všechno, nebo nic, kterou jsem měl rychle přečtenou a recenzi si můžete na blogu přečíst už od začátku listopadu, ale komu se to nechce hledat, tak je recenze zde. Děkuji moc Martinus.cz za poskytnutí tohoto recenzního výtisku.

V listopadu to byly jen recenzní výtisky, protože jsem šetřil na vánoční dárky. Ale jsem za tyto knihy velice rád a jsem taky rád, že mám možnost je mít ve své knihovničce. Tak a do konce tohoto kalendářního roku se můžete těšit ještě na pár článků, ale zatím nic neslibuji na 100% :))

5 komentářů: