čtvrtek 23. srpna 2012

Nový katalog knih, na který někteří z vás netrpělivě čekali

Ano, je to tady, konečně byl zveřejněn katalog knih na podzim od nakladatelství Fragment. A na co se můžeme těšit? Další série od autorky Upířích deníků, s názvem Říše temnoty, a to hned 2 díly. Když už jsme u L. J. Smith, tak se můžete taky těšit na poslední díl Temných vizí, další díl Stefanových deníků, a taky další 2 díly Upířích deníků. Krásní mrtví - Phoenix a Lovkyně snů - Osudové rozhodnutí taky vyjde, nebojte se. Pokračování Temné akademie, jejíž první díl mě docela bavil, se tentokrát bude odehrávat v New Yorku. Dobrodružné výpravy do minulosti od české autorky se také dočkají svého pokračování, tentokrát budou dva díly, a to jeden o Husitech a druhý o Rudolfu II. Další díl Deníku úúúplně obyčejného upíra taky vyjde, a to dokonce už v Září. Pak tady máme dvě knihy od Ricka Riordana, o kterých jistě víte. A pak zde máme mnoho novinek, např. Věk magie - Bájná pečeť, novou sérii Zločin, Lovec duchů, Rozdělená srdce, a mnoho dalších knih, které vypadají zajímavě. Vypadá to, že o knihy z nakladatelství Fragment nebude na podzim nouze. Katalog si můžete prohlédnout zde. Nejvíce se těším na knihy pana Riordana. A na co se těšíte nejvíce vy? Pište do komentářů, budu za ně velice rád ;)

7 komentářů:

  1. Tak jsem si prolistovala celý katalog a nejvíc mě asi zaujala Motýlí křídla. Fragment ale vydává víc zajímavě znějících titulů...^^ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arrgh! Jak se mi zas povedlo před odesláním smazat půlku komentáře?!
      *Víc zajímavě znějících titulů, které bych si ráda přečetla...^^ :)

      Vymazat
  2. Nejvíc na třetí díl lovkyně snů... a taky na vidím to, co vrah :D a jsem zvědavá na novou sérii od L. J. Smith :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to abych šla asi vykrást banku :D Cooboo a Fragment se docela rozjíždějí - vydávají samé skvělé knížky.. Já se těším na pokračování Kroniky Carteových - Hněv bohů, Lovkyni snů 3, Temnou akademii 2 a Mayské proroctví :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fragment překvapil! Tolik titulů jsem vážně nečekal, ale určitě se těším na rozjeté seŕie a celkem i na novou od Smith. Ty obálky se ve Fragmentu opravdu povedly!!

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím, kde na to má člověk brát? :) Ale pozitivní je, že o čtivo v příštím roce evidentně nebude nouze :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda na třetí díl Lovkyně snů a jsem zvědavá, jak nakonec dopadnou Temné vize. I když po tom druhém díle... A samozřejmě na Vidím to, co vrah :)

    OdpovědětVymazat