pondělí 12. prosince 2011

Temné vize - Odhalení

Největší obrázek výrobku Temné vize – OdhaleníAutor: L.J.Smith
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 262
Rok vydání: 2011
Díl: první


Kaitlyn je studentka střední školy. Kvůli svým nezvyklým očím a jasnovideckým schopnostem má pověst čarodějky. Lidé se jí bojí, a proto nemá žádné přátele. Přijme tedy pozvání do Zetesova institutu, kde bude moci začít nový život a studovat s vrstevníky s podobným neobvyklým nadáním. Kaitlyn zde pozná dva přitažlivé spolužáky, pohledného Roba, který svou léčivou silou rozdává jenom dobro, a tajemného a nebezpečného Gabriela s nezvyklými telepatickými schopnostmi. Studenti postupně začínají zjišťovat, proč byli do institutu přivedeni. A Kaitlyn se musí 
rozhodnout, komu má věřit... a koho bude milovat.


V této recenzi můžou být spoilery!


Stručný děj:
Kaitlyn je studentka střední školy kterou nikdo nebere mezi sebe, protože má jasnovidecké schopnosti a nezvyklé oči. Dostala nabídku aby nastoupila do Institutu pana Zetese v San Francisku  s dalšími čtyřmi studenty z jiných škol. V Institutu se jim líbí ale nakonec zjistí proč byly do Institutu přivedeni, a rozhodnou se utéct.


Hodnocení knihy:
Tato kniha se mi líbila asi ze všech knih od L.J.Smith nejvíc. Temné vize vypadají jako dobrá série a rozhodně jsou lepší ( aspoň zatím ) než Upíří deníky. Jako ve všech knihách od L.J.Smith i v této knize se hlavní hrdinka   zamiluje do hodného a zlého kluka. Knihu jsem neuměl přestat číst, protože mě strašně bavila. Už moc nevím co bych řekl asi jenom že jí doporučuji aby si ji všichni přečetli a že jsem měl obsáhlejší děj napsaný ale nechtěl jsem tam mít moc spoilerů. Takže jestli bych měl psát obsáhlejší děj tak by v něm bylo asi víc spoilerů. Knihu hodnotím 10/10 bodů.


Hodnocení obálky v hvězdičkách:






6 komentářů:

  1. Jen co dočtu Hunger Games, pustím se do toho :))

    OdpovědětVymazat
  2. :) To já se musím stydět že jsem ještě nečetl Hunger Games. Ještě jsem to nějak nepřipsal na seznam knížek co jsem si koupil. Musím to napravit.

    OdpovědětVymazat
  3. Knihu bych měla dostat k Vánocům.Celkem se těším,protože je na ni celkem slušný ohlas.
    Jinak Hunger Games mě opravdu bavily,takže můžu jedině doporučit :))

    OdpovědětVymazat
  4. Na Temné vize se těš :) A na Hunger Games jsem taky slyšel slušný ohlas takže si je chci přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  5. CO jsem četla Upíří deníky, tak jsem si L.J. Smith tak znechutila, že jsem nechtěla od ní číst nic dalšího :D. Když tak ale čtu ohlasy na Temné vize, asi si je nechám od Fragmentu poslat, za zkoušku nic nedám.. Navíc děje totohle typu mě vždycky bavily :D

    OdpovědětVymazat
  6. úplne s tebou súhlasím :) kniha je jednoduchá, nie moc preťahaná a navyše zaujímavá .. krásne čítanie :)

    OdpovědětVymazat