pondělí 16. září 2013

Prázdninový seriálový šílenec

Projekt Spirita, který mi dovolil abych projekt publikoval i na svém blogu. 
Jedná se vlastně o takové shrnutí, co a kolik jsme za měsíc viděli seriálů a epizod. Protože jsem veliký seriálový nadšenec, tak jsem Spirita poprosil jestli bych to mohl dávat i na svůj blog a on mi to povolil za což ještě jednou děkuji. Tak tedy jdeme na seriály za prázdniny.

O prázdninách jsem viděl:

Poster k filmu 
      Zoufalé manželky (TV seriál)
      
     
    Zoufalé manželky - s dabingem prvních 12 dílů (celkem 12 epizod: 1x01-1x12)

Sice jsem pár dílů Zoufalek viděl už dávno, ale nikdy jsem to nějak moc nesledoval nebo tak. No a po prázdninách jsem se rozhodl, že se konečně podívám a neudělal jsem chybu. Je to vážně skvělé, jen na další díly už nebyl čas, tak snad přes ten rok stačím shlédnout všechny díly.

Poster k filmu 
      Prolhané krásky (TV seriál)
      
     
    Pretty Little Liars - s titulky 9 epizod (celkem 9 epizod: 4x04-4x12)

Luxusní díly Pretty Little Liars zas po dlouhé době byly. Sice už je to trochu ohrané a nepravděpodobné, ale pořád se mi to líbí a poslední dobou ještě víc než předtím. A to odhalení v posledním díle? Vážně dobré, i když jsem to tak trochu čekal. Teď si počkat víc než měsíc na Hallowenský díl a pak až zase někdy do ledna nebo do kdy na pokračování série.

posterDevious Maids - s titulky zatím všechny díly co byly (celkem 10 epizod: 1x01-1x10)

Další skvělý seriál. Jen je škoda, že bude mít celkem jen 13 epizod a další série bude zase až v létě. Má to hodně zajímavý námět a zajímavé postavy. Některé z "uklízeček" mi připomínají některé ze Zoufalek, to asi proto, že to je od stejných tvůrců a trochu inspirováno. Rozhodně se na seriál podívejte, protože stojí za to.

Poster k filmu 
      Pán času (TV seriál)
      
     
    Doctor Who - s dabingem prvních šest epizod (celkem 6 epizod: 1x01-1x06)

Seriál na který jsem se chtěl díval už dávno, ale když jsem zjistil, že to bude hrát na ČT2, tak jsem se začal dívat dřív a není to vůbec špatné. Ne, že by to bylo úplně úžasné, ale je to fajn seriál. Sice sci-fi moc nemusím, ale tady mi to nevadí. Nejlepší je to cestování časem, já vím, že je to v každém díle, ale celkově ten nápad s tím cestováním.

posterSurvivor: HvV - s titulky všechny epizody (celkem 17 epizod: 20x00-20x16)

Hned na začátek říkám, že se jedná o nejlepší sérii co jsem vůbec viděl. Určitě jste jí už viděli jak hrála teď nedávno na Prima COOL a nebo jste jí viděli už předtím. Myslím, že tady budeš těžké tuhle sérii překonat. Více o mém názoru se dozvíte jako vždy v recenzi, která je už delší dobu na blogu.



O prázdninách to bylo celkem 54 epizod. Sice to je za dva měsíce, ale i tak si myslím, že to je dost.

Nový seriál, který mě zaujal:


Seriál Ravenswood je tzv. spin-off seriálu Pretty Little Liars.

Fiktivní město Ravenswood v Pensylvánii již po několik generací sužuje smrtelná kletba. Jednoho dne se životy pěti cizinců spojí a společně se ponoří do záhadné a strašidelné historii města, aby odhalili původ kletby dřív, než bude pozdě.


Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/ravenswood/

Myslím, že tady k tomu nemusím nic dodávat. Prostě spin-off PLL, tak ještě abych se na něj nedíval. A vypadá vážně zajímavě. Začíná po Halloweenském díle PLL.

Tak to je asi pro dnešek zase všechno a v dalším Seriálovém šílenci se uvidíme zase za měsíc. A co jste viděli o prázdninách vy za seriály? Který byste mi doporučili? Pište do komentářů ;)

2 komentáře:

  1. Tiez som zacala s Doctorom Who na ct2, fajn serial ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pretty Little Liars je pomaly už také prekombinované, že človek nevie, kto je kto 8D ale pozerám stále no...
    Na ten spin-off sa chystám ale... prečo mi Caleba odstránili od Hany? 8( 1 z 2 naj postáv a oni mi ju zoberú z PLL, no bude to zaujímavé.

    OdpovědětVymazat