neděle 3. března 2013

Seriálový šílenec (1)


Projekt Spirita, který mi dovolil abych projekt publikoval i na svém blogu. 
Jedná se vlastně o takové shrnutí, co a kolik jsme za měsíc viděli seriálů a epizod. Protože jsem veliký seriálový nadšenec, tak jsem Spirita poprosil jestli bych to mohl dávat i na svůj blog a on mi to povolil za což ještě jednou děkuji. Tak tedy jdeme na seriály za únor.


Tento měsíc jsem viděl:

Poster k filmu 
      Pomsta (TV seriál)
      
     
    Revenge - s dabingem první dvě epizody na Prima Love a 14 epizod s titulky (celkem 16 epizod z první série: 1x01-1x16)

Tento seriál mě zaujal už kvůli ukázky v televizi a musím říct, že mě vůbec nezklamal a hodně mě baví. Je čím dál tím lepší a já se těším až dokoukám všechny díly co byly zatím odvysílány a pak budu nedočkavě čekat na další díly. Rozhodně Vám ho doporučuji, stojí za to.

Poster k filmu 
      Upíří deníky (TV seriál)
The Vampire Diaries - s titulky nejnovější epizody v únoru (celkem 4 epizody: 4x12-4x15)

O tomto seriálu nemusím nic říkat. Všichni ho znají. Začíná to být zase dobré, ale se Silasem trochu přehnané, tak uvidíme no, snad se to nepokazí. Jinak poslední epizoda byla úplně skvělá, na blogu je taky recenze na epizodu a štve mě ta pauza co teď je.

posterHra o trůny - s dabingem prvních 5 epizod (celkem 5 epizod: 1x01-1x05)

Už zase se na to dívám. Chtěl jsem pokračovat tam, kde jsem skončil někdy v prosinci, ale za tu dobu jsem to zapomněl kde jsem to byl a chci dokoukat první i druhou sérii, když to všichni tak chválí a pak jak ostatní čekat na sérii třetí. Tak snad to nezklame.

Poster k filmu 
      Prolhané krásky (TV seriál)
Pretty Little Liars - s titulky všechny nové díly v únoru ( celkem 4 epizody: 3x18-3x21)

Hodně dobrý seriál, čím dál tím lepší. Už se blíží konec série a podle všeho bychom se měli dozvědět více postav z A-teamu, možná i všechny. Začíná to být hodně napínavé a zajímavé. Už se těším na středu a nový díl.

Poster k filmu 
      Once Upon a Time (TV seriál)
Once Upon a Time - s titulky 2 nejnovější epizody (celkem 2 epizody: 2x13-2x14)

Musím říct, že je to čím dál tím lepší jen mě štvou pořád ty pauzy a hlavně, když je to tak zajímavé. Třeba poslední díl byl hodně zajímavý a podle ukázky na další díl bude ještě zajímavější a napínavější. Jeden z nejlepších seriálu a nejoblíbenějších pro mě.

Poster k filmu 
      O.C. (TV seriál)
The O.C. - s dabingem prvních 10 dílů (celkem 10 epizod: 1x01-1x10)

Seriál, který už je trochu starší a už jsem ho viděl, ale ne celý. Tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám znova úplně od začátku a je vážně skvělý. Sice ho nesleduji nějak často nebo tak, střídám to s jinými seriály a také se Super drbnou, na kterou jsem se tento měsíc nedíval, ale vážně stojí za to.


Celkem jsem tento měsíc shlédl 41 epizod seriálů. Oproti Spiritovi nic moc, ale i tak je to dost podle mě.

Zaujal mě seriál Vikings, který bude vlastně novinkou, takže na ten se určitě chystám, uvidíme jak mě bude bavit. Určitě se objeví ale v příštím Seriálovém šílenci. První díl má být odvysílán dnes, takže se přes týden určitě podívám a když tak napíšu i nějakou tu recenzi nebo tak něco.

Druhým seriálem, který mě zaujal je seriál Da Vinci's Demons, který bude mít premiéru až 12. dubna, takže se v březnovém Seriálovém šílenci neobjeví, ale v dubnovém určitě, protože vypadá velmi dobře. Je to o tom, jak byl mladý Leonardo DaVinci.

V březnu ale musím dokoukat konečně HIMYM (How i met your mother - Jak jsem poznal vaši matku), protože jsem někdy před rokem skončil u 10. dílu 7. série a pak už se nějak nenašel čas na dokoukání, takže musím se dostat co nejdřív k nejnovějším dílům.

To je pro dnešek asi tak všechno. Ještě jednou děkuji Spiritovi za dovolení publikovat jeho projekt i u mě a snad se Vám můj článek líbil.

6 komentářů:

  1. HIMYM je úplne skvelé, hlavne teraz nové časti sú úžasné! TVD je tiež úžasné, tieto nové diely vyrážajú dych 8D
    PLL ma začína prestávať baviť, ako je to fajnové, ale chýba mi Toby a je tam strašne veľa divných prepojení, že už neviem kde čo je, navyše posledná epizóda! no dúfam, že to nie je pravda!
    OUAT je skvelé, čím ďalej, tým lepšie 8)

    OdpovědětVymazat
  2. ja pozeram z toho TVD, PLL a OUAT a navyse pozeram este BBT

    OdpovědětVymazat
  3. PLL je čím dál tím lepší? Vždyť je to čím dál tím horší, to je příšerné, co z toho udělali :D
    Ale OUAT je skvělé, už aby byl další díl, aya!
    A Hra o trůny určitě nezklame :3

    OdpovědětVymazat
  4. Seriálový šílenec od Niklause! Yey! :D :)
    Revenge se mi taky líbí a nejradši bych také přešel na titulky, ale mamka mi pořád neodpustila, že jsem PLL dohnal s titulkama a ji samotnou nechal s dabingem. :D Ale teď by stejně nebyl čas, protože mě kámoš zase namočil do závislosti jménem Kdo přežije... xD :)
    The Vampire Diaries sice pořád patři do mých TO 5, ale co teď předvádí v té čtvrté sérii... děs! Snad jen to nečekaný úmrtí a změna Eleny si to u mě spravila. :)
    Hry o Trůny jsem viděl první sérii kdysi v roce 2011, ale k druhé jsem se ještě nedostal. :/ Shame on me! Musím to dohnat? Jinak, co říkáš na dabing? Já to sledoval s titlama, ale jsem línej člověk a rád bych přešel na cz verzi. :D
    Pretty Little Liars jsou teď naprosto boží! ÚPLNĚ TO ŽERU!!! :D Jen je mi líto Spencer. Chudák, všechno je na ni. A je mi špatně z toho, že za chvilku má závislost na PLL na dlouho skončí! :/ :D
    A Once Upon a Time? Abych řekl pravdu, během 2. série to ztratilo to kouzlo a hlavně v posledních epizodách mi seriál přijde jako podřadná telenovela. Syna Rampla jsem tušil už tak od poloviny první série, takže mě vážně nemile překvapilo, že jsem se trefil. :/
    Z novinek se taky chystám na Da Vinci's Demons. :))

    A 41 epizod je vážně dobré číslo! Mě do toho ani netahej, já se vždy za ta čísla úplně stydím, protože si všichni pak musí myslet, že si celý den hážu šunky u televize. :D

    Jinak těším se na další!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Z Revenge mám dopozeraných zatiaľ len 12 častí prvej série - ale čím ďalej je to lepšie. Pretty little liars - fakt netuším, kto všetko by mal byť v A-teame, ale som úplne zvedavá. The Vampire diaries - v poslednej dobe ma to až tak nebaví, najmä keď Originals majú mať spin off...

    OdpovědětVymazat
  6. ÁÁÁ poslední díly Once a upon a time a PLL mě úplně dostaly a HIMYM jsem se kvůli předposlední epizodě málem skácela smíchy, nevím co bych bez těch seriálů dělala... :D

    OdpovědětVymazat