neděle 17. března 2013

Novinky v mé knihovničce

Na fb stránky blogu vždy přidávám nové knížky co mi přijdou. Samozřejmě jsem teď zapomněl, takže tady mám 4 knížky, co mi přibyly do knihovničky, tak je přidám tady.

Minulý pátek mi přišly dva recenzní výtisky od Fortuny Libri. Jeden, který jsem si vyžádal už dávno a druhý, který mi poslali sami od sebe. Moc Fortuně děkuji, protože obě knihy vypadají zajímavě a na obě se moc těším. Jedná se o knihy Zrada a Rváč. Zrada je pokračování Závisti, která se mi moc líbila, tak doufám, že Zrada nezklame. A Rváč vypadá zajímavě, tak uvidíme.

A tento čtvrtek mi do knihovničky přibyly dva světové bestsellery. Jeden mi přišel k recenzi a druhý jsem si koupil. K recenzi mi přišla Terapie láskou, na kterou se moc těším, protože mě zaujala, tak jako film, který jsem představoval ve Filmové podobě týdne. A koupil jsem si snad všemi vychvalovanou knihu Hvězdy nám nepřály, tak snad nezklame. Obě dvě vypadají skvěle a k oběma byla záložka, přímo k dané knize. 

Tak to je vše, ale všechny čtyři vypadají opravdu skvěle, tak nezklamou. Máte i vy zkušenost s některou z těchto knih? Pište do komentářů.

12 komentářů:

  1. na Zradu sa veľmi teším, Závisť bola úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Terapii čtu teďka omylem.. Seděla jsem v Costa Coffee a jak tam mají ty knihovničky, tak jsem se začetla. No a jsem někde v půlce, tak si ji musím dojít koupit, ať můžu dočíst :D

    Jinak mi přijde vtipné, že česká stoji 329,- a EN paperback stojí 269,-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se mi to bude líbit :))
      No, je víc takových knížek, které se hodně liší cenou :D

      Vymazat
  3. Zradu a Rváče mám doma taky a hrozně se těším na to, až si knížku přečtu!!

    OdpovědětVymazat
  4. 2. obrázok rozhodne veľmi závidím 8)

    OdpovědětVymazat
  5. Terapii láskou jsem viděla jako film a moc se mi líbil :-) ale knížku asi kupovat nebudu.. Hvězdy mi přijdou příliš depresivní, abych to četla..

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé kousky :).. Zradu chci, ale tedy ještě jsem nečetla Závist, ale zítra by mi měla přijít, takže se do ní brzo pustím :).. Rváče a Hvězdy chci taky ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  7. Terapii láskou jsem viděla film, hned 2x a byl skvělý :) Tak jsem zvědavá, co řekneš na knihu.

    OdpovědětVymazat
  8. Terapia láskou ako film bol božský, a knižku som začala čítať práve dnes, zatiaľ som prešla okolo 50 strán a vyzerá to sľubne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zrada určitě nezklame, je úplně skvělá ^.^

    Jinak krásné přírůstky, Hvězdy a Terapii ti docela závidím, ráda bych si je přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné knížky! :)) Bohužel jsem žadnou z nich zatím nezačala číst. :/ :)

    OdpovědětVymazat