neděle 17. března 2013

Kdo přežije: Mikronésie - seriálová minirecenze

Před pár dny tady byla taková menší recenze na první sérii Kdo přežije, kterou jsme viděl a to na Perlové ostrovy, kterou jsou v celkovém pořadí už sérií sedmou. Hned ten den jsem měl rozkoukanou už další sérii a to Mikronésii, kterou jsem včera o půlnoci dokoukal a musím říct, že byla skvělá.

Mikronésie je celkově 16. série v pořadí jak by to mělo jít za sebou. Samozřejmě já to postupně neberu a vybírám ty, které mi někdo doporučí nebo vypadají zajímavě. V Mikronésii byly dva kmeny. První byl Airai a druhý Malakal. Ale pozor. Ze začátku byly kmeny fanoušků proti favoritům z předchozích sérií. Takže nejdřív byly fanouškové v kmenu Airai a favorité v kmenu Malakal, ale pak se to smíchalo.

Co bylo pro mě v této sérii jiné než v Perlových ostrovech byl skrytý symbol imunity a ostrov vyhnanství. A musím říct, že se skrytým symbolem imunity byla hra zábavnější a napínavější. Určitě ale pro mě bylo nové, že v této sérii bylo i dost zranění, kvůli kterým museli soutěžící opustit soutěž, což byla škoda. V Perlových ostrovech jestli se nemýlím neopustil nikdo ze zdravotních důvodů soutěž.

Teď k postavám. Musím říct, že jsem postupně měnil koho jsem si oblíbil. Ze začátku to byla Parvati a Ozzy. Pak ke konci to byla zase Cirie, ale to jsou asi tři nejoblíbenější postavy této série pro mě. Všichni tři jsou už z předchozích sérií Kdo přežije. Ozzy a Parvati byly spolu na Cookových ostrovech a Cirie v Panamě. Taky bylo v této sérii pár vztahů mezi hráči a některé trvaly i po soutěži.

Tak jako minule se mi líbily poslední díly co nejvíc. Bylo už to hodně zajímavé a někdy i napínavé. Ale zase se mi líbil úplně poslední díl, což bylo ohlédnutí se všemi hráči za touto sérií a tak. To se mi hodně líbilo i v Perlových ostrovech. Ale samozřejmě se mi líbily úplně všechny díly, protože byly hodně zajímavé. Ale nejzajímavější a nejpřekvapivější byly kmenové rady, kdy byly vyřazené osoby vážně překvapená, tak jako já.

Takže další série Kdo přežije zamnou a ještě lepší než Perlové ostrovy. Tento seriál se stává mým nejoblíbenějším skoro. Samozřejmě zatím vede Once Upon a Time, Pretty Little Liars a The Vampire Diaries, ale Kdo přežije je rozhodně čtvrtý. Teď se rozhoduji mezi Cookovými ostrovy, 19. sérií Samoa a 24. sérií One World. Nakonec přidávám zase intro k této sérii a určitě Vám tuto sérií, ale také seriál doporučuji.

5 komentářů:

  1. Tak jsi teda viděl i Mikronésii! Já věděl, že se ti bude líbit! :D
    Mojí oblíbenou hráčkou byla Amanda, a to i v dalších sériích. :D
    Jinak nechci zase spoilerovat, ale ty kmenové rady jsou zajímavé hlavně po sloučení. Že ta skupinka hezky uměla vykopnout, koho potřebovala? :D
    A teď se musíš podívat na Samou! (Pokud teda nevadí title) jinak s dabingem doporučuji ty Cookovy ostrovy nebo Čínu. Tam je i James a Amanda. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak titulky mi nevadí, takže se určitě na Samou podívám :))

      Vymazat
  2. Tahle řada je určitě jedna z nejlepších!! Krásné výzvy a kmenové rady...úplně mi to bralo dech. Moc jsem to přála Ozzymu a Amandě.
    Jinak nejvtipnější hráč byl určitě Erik!! Umřela jsem smíchy!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ozzymu a Amandě jsem to taky přál, ale víc Ozzymu :))
      Jinak Erik byl prostě k smíchu :D Nikdy bych neudělal to co on, i kdyby mi slíbili cokoliv :D

      Vymazat
    2. Jo, jedna z nejlepších sérií a díky Amy se na ní jdu dívat znova :D Aneb Ozzy je na sobotní večer lepší než milion filmů dohromady... Erik je blbec.. škoda, že se tam Fairplay tolik neohřál... Byla by sranda

      Vymazat