pátek 22. března 2013

I'm obsessed with... (4)


Toto meme vytvořila Emily.L.
Jde o to napsat každý pátek vaše obsese, která může být jakákoliv věc, jídlo, pití, KNIHA, seriál, film, atd. spolu s krátkým informativním článkem.


Pretty Little Liars - seriál

Tak konečně jsem si tento pátek vzpomněl na toto meme a tak Vám přináším čtvrtý článek, který jsem chtěl napsat už dávno. Dnešní článek budu zase věnovat seriálu a to Pretty Little Liars, které má zatím 3. série a poslední díl třetí série byl odvysílán tuto středu a byl velice zajímavý i když jsme se toho zase moc nedozvěděli. Tento seriál sleduju možná už nějakým druhým rokem a musím říct,že mě opravdu baví. Jen mě trochu naštvali v posledním díle třetí série jednou věcí a to A-teamem o kterém jsme věděli už dávno, ale asi ne všechno. Z hlavních hrdinek mám asi nejraději Ariu a z vedlejších postav skoro všechny, kromě Wildena a ještě pár dalších. Jen se netěším na to, že na další sérii a tak tedy i další díl budeme čekat docela dlouho. Ale tak co se dá dělat. Snad seriál neztratí na kvalitě a bude to poslední nebo předposlední série, protože třeba u Upířích deníků ta kvalita od nových sérií klesá prudce dolů.

6 komentářů:

  1. milujem PLL. Milujem Hannu a Tobyho :) včerajší diel bol strašný (úžasný) a nevydržím až dva a pol mesiaca aby som zistila, čo je v tom kufri (to ma z celej časti zaujíma najviac. Asi som divná :D) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý seriál, milujem ho, posledná časť - bože!
    Toby a Caleb sú brutálni chlapci moji 8P
    Z hlavných báb mám najradšej Hannu a Spencer a Lucy Hale ako herečku zbožňujem, práve kvôli nej som to najprv začala pozerať 8) Takisto Alisson je úžasná manipulatívna postava, teším sa keď konečne reálne "ožije" 8P

    OdpovědětVymazat
  3. seriál jsem ještě neviděla.. ale už dlouho se na něj chystám, snad se k němu dostanu co nejdříve.. =)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju PLL! A konečně se našel i nějaký kluk, který tento seriál sleduje! :) Začala jsem jej sledovat později, takže jsem momentálně u dílu 3x05, ale jsem nadšená :) Snad už to dlouho protahovat nebudou... :)

    OdpovědětVymazat
  5. PLL zbožňuji ♥ Dneska musím konečně dokoukat poslední díl aktuální série, kdyby toho člověk tolik neměl.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Aj ja tento seriál zbožňujem, len už by som rada vedela kto je A :) Ja mám najradšej Hannu, lebo má tie najvtipnejšie hlášky. Ale aj Aria je super. :)

    OdpovědětVymazat